Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Vagy mata részeg a Kunhalmi, vagy…


És ez nem szilveszteri vicc. Egy egyszerű, sima, mezei Fidesz-gyalázó sajttáj volt felírva Kunhalmi Ágnes tegnapi gyógyszeres dobozkájára, ami be is szedett rendesen, csak ráihatott (előre a Botka bőrére?). Máskülönben nehezen magyarázható, amit pártja roll-upja előtt művelt, évzáró sajtótájékoztató címen.

Pechére a Híradó kamerája rögzítette az egész Kunhalmi-showt, így azt ITT bárkli megnézheti.
Uj Péter, a 444.hu főszerkesztője az alábbit írta az ügyről: Az MSZP-s politikusasszony olyan jeleneteket produkált a kamera előtt, mintha egy idióta füves közhelyekből építkező Seth Rogen-vígjátékban lenne mellékszereplő: alig bírta elfojtani indokolatlan röhögőgörcsét, a legegyszerűbb mondatokba is belezavarodott. Kunhalminak annyit kellett volna elmondania, hogy 2016 a fideszes politikusok számára a bukás éve volt (oké, ez tényleg akkora baromság, hogy nem lehet röhögés nélkül elmondani), illetve, hogy mit gondol Medgyessy Péter javaslatáról, miszerint a baloldali pártoknak össze kellene fogniuk a Jobbikkal (ez is elég vicces egyébként). A drámai csúcspont az a jelent, amikor Kunhalmiból kibukik az önkritikus-beismerő mondat, amit ugyan pillanatnyi állapotára ért, de nyugodtan általánosíthatjuk az egész pártra és az utóbbi másfél évtizedre: „Nem vagyok a helyzet magaslatán!”.

Valóban. Azért megelőlegeznénk Kunhalminak egy 2017. januári sajttájat: Üdvözlöm a média megjelent képviselőit! Tavaly év végén mind a pártom, mind a pártomat a Parlamentbe juttatók számára vállalhatatlanná váltam, így ezúttal lemondok minden tisztségemről, visszaadom mandátumom és élvezem a diplomám. Valamint holnaptól különórákat veszek Szanyi Tibortól az ilyen és ehhez hasonló helyzetek kezelését illetően. Köszönöm, hogy meghallgattak!
Azért tegyük hozzá: ha ez egészen véletlenül így is történne (…), olyan nagy veszteség nem érné a magyar közéletet…

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32848/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Alex 2016-12-31 20:34:10
Valószínűleg ismét elvesztette a bérletét, s ez frusztrálta nagyon. Csak nehogy megint baj legyen az ellenőrzésnél...
Válaszolok
Sándor 2016-12-31 20:12:49
Mister Alkohol...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?