Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megszakítjuk adásunkat - szilveszteri rövidhírek - 3. rész


Vigyázat! A követező szösszenetek nyomokban igazságot is tartalmazhatnak, de kéretik nem komolyan venni őket. Jó szórakozást! :)

Hillary Clinton Putyintól kapott munkát…

Nagy valószínűséggel Hillary Clinton átverte az egész világot. Nem is akart elnök lenni, hiszen sokkal jobb állást ajánlottak neki titokban. A december 31-i bejelentés szerint április elsejétől az óriási orosz állami olajcég amerikai leányvállalatának az elnöke lesz, tízszer annyi fizetésért, mintha az USA elnöke lenne. Mint kiderült, totális bukásra játszó kampányát is Moszkvából finanszírozták, titkos hackerbankszámlákon keresztül…Soros György a hír hallatán idegösszeomlást kapott. Ilyen zseniálisan őt még senki sem verte át!

Merkel kötelező focistakvótája

Angela Merkel kötelezővé tenné, hogy minden hivatalos mérkőzésen, minden Bundesliga csapatban  legalább egy menekültnek a pályán kell lennie a kezdő sípszótól a lefújásig. Amelyik csapat vét ez ellen, azt kizárják a Bundesligából. A kancellár a német labdarúgó szövetséggel is tárgyalásokat kezdett, hogy kötelező legyen a Nationalelfben is minden mérkőzésen legalább egy honosított migránst játszatni. A kancellár környezetéből származó információk szerint a kötelező migránskvótát az európai uniós minden labdarúgócsapatára, beleértve az ötödosztályú amatőröket is, ki akarja terjesztetni a következő két évben…

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32856/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
MAGYAR VÉDELEM 2017-01-01 20:52:22
VALAMIT TUD AZ OROSZ F.S.B IS!----PUTYIN A HÍRESZTELÉS ELLENÉRE NEM ÁLL ROSSZ POZÍCIÓBAN!----A NYUGAT A PROPAGANDA HÁBORÚT AKARJA MEGNYERNI,PUTYIN A HÁBORÚT!--ÉS NEM ÁLL ROSSZUL!----AKÁRCSAK A KELETI-SZÖVETSÉG!
Válaszolok
J.L 2016-12-31 21:58:55
Az ellenségeink szétrombolták a jól működő Bayer Zsolt oldal közösségét, de nem haragszom, rátok pedig az ellenségeink vagytok nem is kicsit!

Ez legyen a legnagyobb öröm számotokra az életben és azt kívánom, hogy tanuljatok meg emberként viselkedni és élni, mert csak így érdemes!
Itt kívánok mindenkinek egy sokkal emberibb békés és egészséges Világban élni ahol az építés és az alkotás a legfontosabb számunkra becsülni a Hazát, a családot, gyerekeinket, barátainkat és ezért
tegyünk is mindennap valamit, ami előre mozdít!

Bayer Zsolt, Ezo, Béluci, Zoltán, Zoltán, Balázs, Albert és a két József, Miklós (Németország)
és a többieknek is B.U.É.K 2017 higgyük el, hogy ha akarjuk jobb lesz, mert a remény az utolsó ami…


http://kiettemeg.pestisracok.hu/2016/12/az-uj-remenytelenseg-a-2016-os-ev/
Válaszolok
Sándor 2016-12-31 20:19:12
Hát.. A fénykép alapján H.C. elmehetne ügyeletes mumusnak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?