Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megszakítjuk adásunkat - szilveszteri rövidhírek - 2. rész


Vigyázat! A követező szösszenetek nyomokban igazságot is tartalmazhatnak, de kéretik nem komolyan venni őket. Jó szórakozást! :)

1. Leszokok a hazudozásról, a jövőben csak igazat beszélek. Ezzel kijelentéssel Juhász Péter Együtt alelnök lepte meg a detoxikáló ellátó személyzetét. A kábítószertől való megtisztulás után a politikus elnézést kért, mert mint mondta, ha olykor többet szippant a kelleténél, akkor megesik, hogy összevissza beszél.

2. Cukinak minősítette Gyurcsány Ferenc azt a plakátot amelyet a CÖF készített róla és a politikájához mágnesként vonzódó Vona Gáborról. A Jobbik elnök is megszólalt az ügyben, s egy szemvillanás erejéig megmutatta készülő, de még alapvetően titkos közös válusztási programjuk mottóját, ami így szól: "Hazudtunk reggel, délben és este!"

3. Csintalan Sándor ismét bukfencezni készül a Hősök terén. Ezúttal azonban nem az MSZP győzelme feletti örömében, ilyen baleset ugyanis egy ideig nem fordulhat elő Magyarországon. A mutatvány oka Csintalan azon hite, hogy Simicska Lajos legyőzi Orbán Viktort a tavaly februárban kezdődött háborúskodásukban. Megfigyelők szerint azonban erre kevés az esély, így a tervezett mutatványból valószínűleg vagy hátrabukfenc vagy fejreállás lesz.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32853/pics/lead_800x600.jpg
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Illés 2017-01-01 13:30:42
Ez a Sándor gyerek nagyon csintalan!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?