Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megszakítjuk adásunkat - szilveszteri rövidhírek - 1. rész


Vigyázat! A követező szösszenetek nyomokban igazságot is tartalmazhatnak, de kéretik nem komolyan venni őket. Jó szórakozást! :)

Botka László, Szeged szocialista polgármestere szerint az általa vezetett város büntetésben van, mert a fideszes kormány nem szívleli őt. Be kell látni, hogy a polgármesternek igaza lehet. A kormány ugyanis  súlyos szankciókat alkalmaz a büntetésben lévő várossal szemben. Például hatvanmilliárd forint értékben kutatóközpontot létesített ott. További kemény megtorlás, hogy kétszáz hektáron ipari parkot hoz lére, illetve tervezi, hogy a város új Tisza-hidat kap. A legbrutálisabb szankciók egyikeként pedig támogatja egy új uszoda építését is. Várhatóan történnek azonban kellemes dolgok is a Tisza partján a jövőben. Például a városlakók gyakorolhatják a vendégfogadás jogát, amidőn Botka László invitálására megérkeznek az első migránsok Szegedre, s ott fokozatosan ezrével veszik birtokba a helyi rászorultaktól elspórolt városi bérlakásoka, s más szociális juttatásokat. Igaz, ehhez a gonosz kormány nem járult hozzá, sőt, 3,3 millió ember akarata alapján kifejezetten tilalmazta az ilyen intézkedéseket.

Csak hatvan milliárd? :)

Ungváry Rudolf író, újságíró úgy véli, demokratikus választásokon nem lehet 2018-ban elmozdítani az Orbán-kormány, sőt 8-12 év múlva se biztos. Erre a helyzetre külön stratégiát javasol. Hogy milyet, kérdés. Azt mindenesetre javasoljuk, hogy a forradalmi cselekmény időpontjául valamelyik szilveszter éjjelét válasszák. Egy évben egyszer ugyanis csak akkor lehet legálisan hozzájutni a tűzijátékokhoz.

TÁMADÁS!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32851/pics/14831898381243949_800x600.jpg
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?