Blogolj!

Nyilvános adatot hozott nyilvánosságra a DK! Bravó!


A DK nagy hanggal bejelentette, hogy nyilvánosságra hozta Tarlós István főpolgármester telefonszámát, tele ragasztja vele a metrókocsikat és felszólít mindenkit, hogy azonnal hívja a politikust, ha azt akarja, hogy kezdődjön meg a hármas vonal felújítása.

Igazi DK-s megmozdulásról beszélünk, ugyanis a mini mozgalom Tarlós-főpolgármester hivatali számával tapétázza tele a földalatti kocsikat – ez amúgy nem bűncselekmény? –, vagyis konkrétan a városvezető titkárnőjének aranyozták be ezzel a holnapi napját. Szegény hölgyet majd jónéhányan izélgetik azért, hogy most azonnal kezdje meg a felújítási munkálatokat. Jól kitolt vele a DK...

Ő szegény egyrészt kevés hatással van a beruházásokra, sem a közbeszerzésekkel, sem pedig magával az építkezéssel kapcsolatban viszonylag kevés eszközzel rendelkezik. Az is kevéssé valószínű, hogy fogja magát, lemegy az alagútba és elkezdi javítani a vonalat, meg a szerelvényeket – egyik sem az ő területe. Csak a telefont kapkodja majd folyamatosan szegény. És ne mondjuk, hogy ez a dolga, mert nem ez. Nem lehet célpontja a politikai játszmáknak, hiszen köztisztviselő, az pedig egy egészen más kategória. Ennek ellenére is jól kitolt vele Gyurcsány törpe pártja.

A DK persze már csak ilyen. Puha... majdnem leírtam milyü. Mert annak aztán tényleg sok értelme van, hogy nyilvánosságra hoznak egy nyilvános telefonszámot – a főváros honlapján is megtalálható.

Bravó! Ez a "politizálás" pont olyan, mint ez a párt: kamu. Csak a látszat a fontos, meg az, hogy témát szolgáltassanak. Megtették és örülhetnek, mert foglalkoznak velük. Ismét hülyének nézi őket a többség. Gratulálok!

 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32467/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?