Blogolj!

Vannak mű és igazi péniszek is

Kecskés István

Na most az úgy van, hogy valóban egy szakállas nő és egy koronás férfi lett a 2017-es budapesti vizes világbajnokság kabalája, ám ez a legkevesebb, mert időközben kiderült, hogy Water Willy – a fiú figura – rettenetes műpénisz volt az előző életében. Úgy tűnik, hogy a rettenetes BolDog után a világverseny szervezői megint mellé nyúltak, de sebaj, mert küldtek egy olyan közelményt. Egy olyat...

Kezdjük is ezzel:

Az elmúlt órákban a FINA-világbajnokság kabalafiguráinak elnevezésével kapcsolatban számtalan méltatlan támadás érte a szervezőket.

A megjelentekkel ellentétben úgy véljük, hogy ha a Walt Disney által forgalmazott világhírű Charlie és csokigyár című filmben a csokigyárost hívhatták Willy Wonkának, továbbá a Magyarországon is óriási sikert aratott spanyol rajzfilmsorozat, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Fogg-gal című alkotás főhőse viselhette ezt a nevet, úgy a budapesti világbajnokság vízililomot formázó kabalafigurájának is megfelel a Water Willy név.
Aligha véletlen, hogy a budapesti szervező-bizottság által benyújtott terveket – benne a teljesen legitim névnek számíró Willy-t is – a Nemzetközi Úszó Szövetség jóváhagyta, és bemutatását engedélyezte.

Üdvözlettel
BP2017 Média

Elmentek ám, a...

Nem az a baj, hogy Willynek hívják azt a szerencsétlent, hanem az, hogy senki, de senki nem volt abban a nyavajás szervezőbizottságban, netán az úszószövetségben, aki beírta vona a google-ba, hogy Water Willy. 

Mert, ha megtette volna, akkor ezt kapja. 

Vagy ezt. 

Szóval nem az a probléma, hogy Willynek hívják ezt a figurát és még az sem baj, hogy szakálla van a csajnak – legfeljebb megnyeri az Euróvíziós dalfesztivált – hanem az, hogy konkértan egy műpénisz nevét viseli ez a figura. 

A Willy egy teljesen legitim név. Igaz. A szexiparban is. Ott műpéniszek vannak. Nálunk úgy tűnik igaziak is. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32137/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?