Blogolj!

Olasz tanács: menjen Magyarországra


Eleddig csak Németországból jöttek olyan hírek, hogy a migránsok elől Magyarországra költöznek őslakos germánok. Bővült a paletta, mert az alábbi posztból – amelyért köszönet olaszországi tudósítónknak – kiderül, hogy Itália verőfényes ege alól is sokkal szebbnek látszik kicsiny hazánk.

Silvana De Mari posztja Magdi Cristiano Allam újságíró FB-oldalán.

„Fogalmam sincs, hogy a LaVertá (Az Igazság) c. napilap valóban hű-e a címéhez, bár a számok alapján valószínűnek tűnik. Hogy ne hibázzunk, vegyünk csak 10 milliárd eurót. Ne kevesebbet, mert abból lehetetlen ellátni a megsokszorozódott partraszállók ellátását.

10 milliárd euró befektetéssel földrengés-biztossá lehetne tenni a házakat, vagy az iskolákban el lehetne érni, hogy a plafon a fejünk felett maradjon, és ne szakadjon a diákok fejére (Olaszországban számos iskolát kellett bezárni az elmúlt időben, mert leszakadt a plafon, sokszor súlyos sérülést okozva a gyerekeknek – a szerk.), egy jó ötlet lenne és a 11 millió munkanélküli legalább felének adna munkát.

Egy szülészeti osztályon egy rosszul képzett ápoló egy nyisszantással levágta egy újszülött ujját, persze, lehetett volna rosszabb... Egy másik újszülött osztályon egy másik ápoló egy másik újszülöttet véletlenül lobogó, forró vízbe tett. Ne részletezzük, ez is lehetett volna rosszabb... (Mindkét esetről napokig cikkezett az olasz sajtó, tehát nem kamu történetek – a szerk.) De megállapíthatjuk, hogy ha nem lenne mindenhol megvonás, ha az ápolók száma és képzettsége megfelelő lenne, nem történnének ilyen „balesetek”.

A manapság olyan divatos angol szavak „spendig revew”, azaz a költségek csökkentése, a végtelenségig kihasznált és elégtelen számú orvost és ápolót jelenti. Sőt, az ingyenes orvosi ellátók közül kivették a csontáttétes betegségek fájdalomcsillapítását.

Az olaszok befizetett adója olyan afrikaiak eltartására megy, akik elég tehetősek, hogy megengedjék maguknak a földközi-tengeri átkelést.

Akinek nem tetszik és felemeli a szavát, annak azt ajánlották, hogy menjen Magyarországra. Lehet, hogy ez nem is olyan ostoba tanács. Lehet, hogy elérkezett a pillanat, amikor Magyarországra kell szökni.

Teljes az árulás. És erre nincs más kifejezés. Az adókkal kivéreztetett olasz nép egy idegen és agresszív populációt tart el, akik az utakat, a vonatokat, a kórházakat és a börtönöket igazi pokollá teszik.

Alább a LaVeritá c. olasz napilap címe (Befogadásra 12 milliárdot költöttünk) valamint az eredeti olasz poszt látszik:

SILVANA DE MARI - Non ho idea se il quotidiano La Verità tenga fede al suo nome, ma il numero mi sembra verosimile. Per non sbagliarci lo approssimiamo per difetto, lo riduciamo a 10 miliardi di euro, di meno no, non è possibile, basta moltiplicare il numero degli sbarcati per il necessario all'assistenza, e i numeri sono questi.

Dieci miliardi di euro investiti in sovrastrutture, in case antisismiche, in scuole con i soffitti che restano in alto invece di piombare in basso sulla testa degli allievi sarebbero stati una bella idea: avrebbero dato lavoro ad almeno la metà degli 11 milioni di disoccupati.

In una maternità un'infermiera con un colpo di forbice maldestro ha amputato un dito a una neonata, poteva andare peggio. In un'altra maternità un'altra infermiera si è sbagliata e ha immerso una neonata nell'acqua tragicamente bollente: risparmio i particolari, non poteva andare peggio. Posso affermare che se non ci fossero stati tagli e se il numero delle infermiere fosse stato corretto, queste cose non succederebbero.

Le parole inglesi spending revew diminuzione della spesa vogliono dire medici e infermieri stravolti e insufficienti, che aumentano il loro rischio di errore. Tra le pratiche mediche cui è stata tolta la gratuità c'è la terapia antalgica delle metastasi ossee.

Il denaro delle tasse degli italiani sta mantenendo gli africani sufficientemente benestanti da potersi permettere la traversata. A chi protesta è stato consigliato di andare in Ungheria. Consiglio forse non così scemo. Forse il momento è venuto di scappare in Ungheria.

Il tradimento è totale. E non ci sono altri termini. Gli italiani dissanguati mantengono con le loro tasse una popolazione estranea e aggressiva che sta rendendo strade, treni, ospedali e carceri veri inferni.

 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32073/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?