Blogolj!

Kommentár nélkül: a Jobbikot kedvelők véleménye


A Jobbik nem szavazott az Alaptörvény-módosításáról kedden délelőtt a parlementben. A cukisodni vágyó szélső jobboldali párt elárulta a hazáját – mondták sokan a kormánypártok szimpatizánsai közül. Vajon mit gondolnak a parlamenti eseményekről azok, akik a közösségi oldalon korábban lájkolták a mozgalom oldalát. Érdekes válogatás. 

Korábban ismertem egy fiatalembert akinek fontos volt a magyarság! Szebb jövőt- mondotta!

Ma meghalt, és az az eszme is, amit annóban képviselt! Egy kisstílű törtető beállt a helyére, akinek csak egy fontos! A hatalom!

Nem kértem gabika, hogy védd meg a gyerekeim, mert számomra egyértelmű volt a kiállásod, de pont te lettél az, aki odalökted a vadak elé őket!?

Nem kell a magyarázatod apukám! Mélységesen szégyeld magad! Bebizonyítottad, hogy te sem vagy különb a csótánynál!

A jobbik sokszor mondta ez alatt a pár év alatt, hogy az Ő javaslatát fogadták és iktatták törvénybe, akkor erre miért volt szükség?? Miért is? Mert Ő a kvóta melett áll!! Ha kivezetik a letelepedési kötvényt mit fog kitalálni? Volt már itt pénzkidobás a szavazás, felesleges a szavazás most a letelepedési kötvény... 

az embernek van hazája(akárhány is), de népe(nemzete) csupán egy...

önök a népüket(nemzetüket) árulták el, a hazájukat csupán eladták a lib.fasizmus oltárán...

mint nemzetem tagjának János 2. könyve jut eszembe...

mit is kívánhatnék önöknek?...

a kufároknak sehol sincs helyük, nincs anyjuk/gyerekük - csupán vérük...

úgy gondolom, önök előtt becsapódott a templom ajtaja...

zaklatott bolyongást az izmusok világában...

Hazudtok! Hetek óta téma a kötvény beszűntetés e. Olcso és rossz kifogás. Párt érdek és utána csak a Haza! Bravó! Remélem sokaknak kinyílt a szeme!!

"Az alaptörvényt módosítsuk a következő mondattal. Az Európai Unió az országgyűlés hozzájárulása nélkül, nem írhatja elő nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését!" By Vona Gábor. Magyar Parlament 2016.04.12 Gyerekek, hol is volt itt szó gazdag meg csóró migránsrol? Ja és ekkor mondta vona gábor azt hogy aki ezt nem szavazza meg azt ö csak hazaárulnak tudja tekinteni.Akkor most vona szerint, vona hazaáruló?

Haza árulók vagytok mind, szivárvány Vonával az élen Zsarolással akartok érvényesülni. Gyenge szervezet, megélhetési állpolitikusokkal, akik ha buknak Izraelbe menekülnek.

azt hiszem csalódtam a jobbikban 

Meghalt a "Szebb jövő" 

ETTŐL A PERCTŐL KEZDVE MINDEN JOBBIKOS VEZETŐT ÁRULÓNAK TEKINTEK !! JA ÉS NEM VAGYOK DILETTÁNS MERT TUDOM,HOGY A SOK OKOSKA EZT GONDOLJA MINDENKIRŐL AKI LEMERTE ÍRNI A VÉLEMÉNYÉT A MAI TELJESÍTMÉNYÜKRŐL !!

Jobbik=Ballik...

Gratulàlok! Remélem befogadjàtok mindegyiket otthonra! puszi 

töröltem mindent ami jobbik.

mostantól ti áruljátok a hazátokat.

És néhány kép a kommentek közül:

 

 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/31571/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Csaba 2016-11-09 14:37:12
Én is gyűjtöttem néhány véleményt, meg egy fotót, ami mindennél többet elmond. Bár én nem lepődtem meg a Jobbik ezen lépésén. Csurka Istvánnak hála rég tudom, hogy kik ezek a gerinctelen sejthalmazok. Íme:
"Az árulásért bűnhődni fogtok szembeköptetek több mint 3 millió magyart akik biztonságba szeretnék tudni gyermekeiket és unokáikat. Sem becsületetek sem gerincetek nincs, röhögjetek csak mint ma a parlamentben a nép nem felejt."
"A terrorizmus nagykapuját pontosan ezzel a passzív magatartással nyitottátok ki!”
"Az a belső terrorista, aki semmibe nézi a MAGYAR népet ! Gratulálok, hogy Gyurcsánnyal egy platformra kerültek! Akikből kihunyt a nemzet féltő érzés az liberális hazaáruló!"
"Szeretném megköszönni a családomért , s értem tett erőfeszítéseiket a magukhoz hasonló politikai hulladékok ellenzéki társaságával egyetemben! Tisztelőjük, szinpatizánsuk, szavazójuk voltam, hogy a szaros seggük bársonyszékben csücsülhessen, de a mai naptól ígérem szégyen lesz még a nevüket is kiejteni településünkön! Önöknél tényleg különb bármely baloldali trágyarakás, mert tudni lehet róluk, hogy bűzlenek, még önök áltatják a népet, majd rohadt módon köpik szembe!!!”
„Manapság azt éljük, hogy a jobbik a pofáját arra fordítja amerre pénz van!
Hála Istennek kedves Jobbikosok a TI DRAGA PARTOTOK MEGSZAVAZTA ,HOGY JOJJENEK A MIGRANSOK !!!!"
"Szemét köpönyegforgató egyáltalán nem hazafias párt vagytok, rosszabbak vagytok mint a komcsik! Nagyot csalódtam bennetek nem vagytok magyarok, semmi emberek vagytok!!! Gábor ezt nagyon elk..tad."
„A jobbik szerint a terroristák százmillió forintokért fognak kötvényt vásárolni, hogy ide jöhessenek
robbantgatni. Ennyire hülyék azért nem lehetnek,…vagy mégis?!”
„Hogy egy politikai párt vezetője az első komolyabb alkalommal a pénzes támogatója személyes bosszújának eszközévé váljék, az bizony tragikomikus.”
http://demokrata.hu/sites/default/files/jobbik2.jpg
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?