Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Senki NE vágja szájon Juhász Pétert!


A liberális csőcseléknek valahogy nem sikerül azonosulnia az 1956-os forradalom eszmeiségével. Mondhatjuk úgy is, hogy tesznek rá magasról, hogy mi is történt ebben az országban hatvan esztendővel ezelőtt. Nekik ez is csak egy lap a történelem könyvből, semmi több.

Ezt tapasztalhattuk tíz éve is, amikor tort ült az erőszak Budapest utcáin. Akkor ártatlan járókelőket tepertek le a rendőrök, vagy lőttek meg gumilövedékkel, esetleg ütlegelték véresre az utca közepén. Már akkor is úgy tűnt, hogy az MSZP-SZDSZ szerelembe zavaró harmadik az 1956-os megemlékezés. Akkor Gyurcsányék intézték úgy, hogy ne lehessen méltóképpen ünnepelni, most meg az Együtt törekszik arra, hogy lábbal tiporja a magyar nemzet legszentebb forradalmát.

Juhász Péter és bandája sípot oszt vasárnapra, hogy a megemlékezők közé keveredve "szétfütyüljék" Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét. Ez is mutatja, hogy nem érdekli őket az a forradalom, amely hatvan évvel ezelőtt a világtörténelem részévé vált, amelyre azóta is büszkén tekint vissza minden magyar – kivéve Juhász Péter neoliberális megélhetési politikust és a haveri körét.

Nem kérdés: hangosak lesznek és indulatokat váltanak majd ki.

Nagyon reménykedem benne, hogy Juhász Pétert és haverjait nem veri szájba senki vasárnap délelőtt a megemlékezésen – még akkor sem, ha éppen igény volna rá és talán Juhász örülne a legjobban, mert akkor aztán lehetne hisztizni hetekig a médiában. 

Emlékezzünk méltóképpen 56-ra és fütyüljünk a sípolókra. Legyenek csak búsúló juhászok!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/31155/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ica 2016-10-22 17:31:07
Szerintem sem az ünnepen kell pofán vágni! A külföldről megrendelt média gondolom már meg van rendelve. Még aznap tele lesz a világsajtó azzal, hogy Orbán Viktor veri az ellenzékét! Ne adjuk meg nekik ezt az örömöt!
Válaszolok
Illés 2016-10-22 13:52:21
Én abba reménykedem ,hogy valaki úgy vágja pofán,hogy a kecske is hülye lesz amelyik a sírján legel.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?