Blogolj!

Charlie Hebdo: egyszerűen senkik vagytok!


Ezt is megéltük!

Egy teljes oldalt szentel nekünk a Charlie Hebdo!

Mi kell még?! Csúcsra értünk hölgyeim és uraim! A "vicclap" megfogalmazása szerint a "bögőmasina identitás országa" vagyunk, amelynek miniszterelnöke annyira nem szeret konfrontálódni, hogy még konfrontáció árán is megvédi az országot – megvan a gondolatmenet ugye?

Az oldal felcíme szerint, "ha fasiszta, minden karrier nyitva áll ön előtt."

Az összeállításban Kovács Zoltán is megkapja a magáét. A lap felrója a kormányszóvivőnek, hogy minden kérdésre tud válaszolni – kritikának szánták, de ennél nagyobb dicséretet talán még nem kapott Kovács Zoltán.

Szóval ezek vagyunk a Charlie Hebdo szerint.

Felháborító volt, ami a lap munkatársaival történt tavaly, az erőszakra semmi sem lehet magyarázat, az öldöklésre meg pláne nem.

De minket csak úgy le lehet fasisztázni? Ezt nekünk szó nélkül kell tűrni, mert ez valakik szerint vicces?

A Charlie Hebdo viccelődik Magyarországgal, humorizál velünk, miközben sértegeti Önt, beszól nekem.

Van mostanában egy fordulat a közösségi oldalakon és ezt most ide kell illesztenem, mert ennél plasztikusabban semmi sem fejezi ki a véleményemet: #egyszerűensenkikvagytok!

 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/31014/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
András 2016-10-16 10:20:00
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?