Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

MSZP: ezek megőrültek!

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) parlamenti frakciója megszavazta a Fidesz egyik javaslatát az orszggyűlés keddi napján. Nem, nem jött létre egy irgalmatlan nagy koalíció, sőt a tűz és a víz sem lett egy és ugyanaz, de még a fekete sem lett fehér. Egyszerűen az egyik szoci megzavarta a másikat, aki összekuszálta a teljes frakciót. 

Értem én, hogy sokan sírnak normális, konstruktív, erős ellenzékért, de azokat ki kell ábrándítani. A baloldali törpepártok legnagyobbika a Magyar Szocialista Párt bebizonyította a mai parlamenti ülésen, hogy ellenzéknek is alkalmatlan. (Azt tudjuk, hogy kormánynak milyen volt...)

Szavazot az országgyűlés (nem bonyolult: igen / nem / tartózkodom), amikor egy laza csellel Gőgös Zoltán megzavarta "Burány Sanyit", ettől aztán az egész frakció összekeveredett és egy véletlen mozdulattal megszavazta a Fidesz egyik javaslatát. 

Tényleg van olyan, aki rájuk bízná az országot? Egy egyszerű nemet / igent / tartózkodást nem tudnak megnyomni, ha Gőgös Zoltán megzavarja "Burány Sanyit", de azért a kormányzást átvennék. Az mondjuk érdekelne, hogy szavazás közben mivel lehet összekuszálni "Burány Sanyi" koncentrációját, aki ettől rosszul mutat. És vajon mi lehetett az a fontos kérdés, amivel szavazás közben kellett előhozakodni? 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30897/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?