Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Gyurcsány Ferenc és baráti köre eltűnik a parlamentből!


Gyurcsány Ferenc és barátai kivonulnak a magyar országgyűlésből! – adta hírül ma reggel az index.hu

Na végre! Az kicsit bosszantó, hogy nem a választók szabad akaratából kerültek a Kossuth téri épületen kívülre, hanem maguk döntöttek a csoportos politikai-öngyilkosság mellett, de szokás mondani ugye, hogy így sem rossz. 

Gyurcsány és barátai (Vadai Ágnes, Varju László és Oláh Lajos) mostantól csak akkor járnak be a parlamentbe, ha kétharmados törvényt kell megszavazni – például az Alaptörvény módosítás, amit nyilván elutasítanak majd, hiszen annyira szeretik a migránsokat, hogy namég! –, illetve ha ilyen nem lesz, akkor majd évente egyszer benéznek. Teszik mindezt azért, mert annak a képviselőnek megszűnik a mandátuma, aki egy éven át nem megy be a parlamentbe. A pénzbüntetés nem érdekli őket, annyi belefér. Amúgy azért döntöttek így, mert egy magáncég felfüggesztette a Népszabadság kiadását. 

Komolyan mondom néha kapkodom a fejem. Megvan az a beszélgetés, amikor az ember odaáll a munkaadója elé és azt mondja neki, összevont szemöldökkel, határozottan, hogy: "Na főnök! Én mostantól nem jövök dolgozni, majd csak egy év múlva, hogy ne szűnjön meg a munkaviszonyom, illetve akkor ha sztrájkolni kell, hogy érvényes legyen. Maradok tisztelettel!"

Úgy rúgna seggbe bármelyikünket az ember, akitől a fizetést kapjuk, hogy a fülünk kettéállna. Az országgyűlési-képviselő munkaadója a választópolgár. Tessenek gyakorolni a munkáltatói jogokat, függesszék fel Gyurcsány Ferenc és barátai megbízását. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30851/pics/lead_800x600.jpg
Gyurcsány Ferenc,országgyűlés
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?