Blogolj!

Vicces kutyák mennének a parlamentbe


"Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke interjút adott volna a Mandinernek, ám aztán elállt ettől. Ugyanis nem tetszenek neki a kommentek."

(mandiner.hu)

Vicces. 

Na nem úgy, ahogy szokott lenni a párt, hanem másként. Szinte már gyurcsányi magasságokban. Bár tegyük hozzá, hogy Magyarország bukott miniszterelnöke is adott interjút korábban a mandiner.hu-nak. A viccpárt elnöke azonban úgy gondolta, hogy ő nem ad, mert nem tetszenek neki a kommentek. 

Jó, hát az embernek tényleg röhögnie kell ezen az egészen. 

Az internetes oldal azért szeretett volna interjút készíteni Kovács Gergővel, mert az elnök egy nappal korábban bejelentette, hogy az MKKP 2018-ban indul a választásokon. Hogy ezt komolyan mondta-e, vagy sem azt nem tudni, erre is jó lehetett volna ez a beszélgetés. Már csak azért is fogadja kétkedéssel az ember, hogy a párt részese lesz a választásnak, mert ugye ez a formáció korábban egyrészt örök életet, másrészt pedig ingyen sört ígért mindenkinek – akkor még humorosan. A választás azonban komoly dolog, még nálunk is. 

Az egészben persze az a legviccesebb, hogy az MKKP szimpatizánsai egyelőre csak annyit bizonyítottak, hogy érvénytelenül tudnak szavazni, az viszont egy választáson nem sokat ér. Kovács Gergő sem mutatott semmit azon kívül, hogy humorosnak gondolja magát – néha még az is, de azért nem egy Tibi atya, vagy éppen egy TrollFoci. Egyébként az lenne az igazi, ha a pap és a futball furcsaságain élcelődő oldalak indulnának a választáson. Tibi atyától és a TrollFocitól elnézést kérve vetem fel, hogy milyen nagy koalíció lenne a parlamentben ez a hármas. 

Visszatérve az MKKP-re: a formáció éppen azzal veszítette el a nem túl nagy báját, hogy immár politikai szereplőnek gondolja magát és a nagyok pályáján akar játszani. Bocsánat, de Tibi atya sem gyóntat és a TrollFoci sem indul a mennyi bajnokságban. 

Bár abból a szempontból kétségtelenül érdekes lesz az MKKP szereplése, hogy kiderül, melyik oldalhoz csapódik. Azt szinte kizártnak tartom, hogy a Fidesz, vagy éppen a Jobbik mellé áll majd a párt. Az MSZP és a DK pártját nem nagyon szokták fogni, ellenben ennek a kutyának MLP, vagy LMP szaga van. 

No majd kiderül és még az is lehet, hogy Kovács Gergő nyilatkozik is. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30742/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Rolléder 2016-10-06 10:55:41
Lehet menni politizálni, persze. Csak ahhoz előbb politikussá kellene válni. Nem csaholó kutyák bandáját várják a parlamentbe.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?