Blogolj!

Kvóta: Alaptörvény módosítás az új egység nevében

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány négypontos Alaptörvény-módosítási javaslatot terjeszt a parlament elé, amelynek a legfontosabb tétele a következő lesz:  „a szabad mozgás és tartózkodás jogával nem rendelkező személyt Magyarországra csak a magyar hatóságok által egyedileg elbírált kérelmére, az Országgyűlés által megalkotott törvény szerinti eljárásban meghozott, törvényes határozat alapján lehet betelepíteni. Tilos a csoportos betelepítés".

Világos beszéd, aminek a hátterében a miniszterelnök megfogalmazása szerint a vasárnap kialakult "új egység" áll. A magyar szavazók nemcsak hazánk, hanem az Európai Unió megvédése mellett is hitet tettek, amikor 3,3 millióan "nemmel" szavaztak vasárnap. 

A miniszterelnök kérdésre válaszolva elmondta, hogy a magyar alaptörvényt az unió semmiféle rendelkezése nem írhatja felül, vagyis ha ez a passzus bekerül az Alaptörvénybe, akkor az kötelező érvényű lesz nemcsak ránk, hanem az EU-ra is, ez az "alkotmányos identitás, ezt az Unió egyetlen döntése sem változtathatja meg."

Az Alaptörvényt akár már november 8-án módosíthatja az országgyűlés, ám ehhez kétharmados többségre lesz szükség. Kósa Lajos, a Fidesz frakció-vezetője ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy korábban Molnár Gyula az MSZP és Vona Gábor a Jobbik elnöke is úgy nyilatkozott, hogy támogatnak egy olyan Alaptörvény módosítási-javaslatot, amely megvédi hazánkat a kényszerbetelpítéstől. 

Vagyis a vasárnap leadott szavazatok nem vesztek kárba. Ahogy Orbán Viktor fogalmazott létrejött egy "új egység", amelynek a véleményét nem hagyhatják figyelmen kívül. A miniszterelnök szerint ez egy pártokon felül álló összefogás volt.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30717/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
MAGYAR VÉDELEM 2016-10-05 16:18:00
NAGYON HELYES,EZZEL RÁLÉPÜNK EGY OLYAN ÚTRA AMELY EGY ÚJ JÖVŐ FELÉ VEZET MINKET MAGYAROKAT,AZTÁN AZ EGÉSZ EMBERISÉGET ! CSAK ÍGY TOVÁBB,AZ EGYSÉGET MOSTANTÓL FENNT KELL TATRANUNK ! EZ A JÖVŐ,ÉS MINDENKIÉ----A MAGASABB TUDATOSSÁG LÖKÉSHULLÁMA MÁR JELET HAGYOTT INNEN AZ ÉTER TENGERÉBEN AMELY A VILÁGEGYETEM TUDATI ENERGIA MEZEJE ! MOSTANTÓL A HULLÁMOT,ERŐSÍTENÜNK KELL,ÉS KIÁRASZTANUNK ,A VILÁG SZÍVÉBŐL--AMELY A KÁRPÁT--MEDENCE !------MEGJEGYZÉS AZ ÚJ TÖRVÉNY ALKOTÁSHOZ----NEM SZABAD MÉG AZ EGYÉNI LETELEPEDÉST SEM LIBERALIZÁLNUNK, AZ UNIÓNAK ENGEDVE ! A GAZDASÁG BE FOG INDÚLNI,HA AZ ÖNÁLLÓ ALKOTÓKÉPESSÉGÜNKRE HAGYATKOZUNK,ES ÖNÁLLÓ GAZDASÁGRA TÖREKSZÜNK,MIÉNK LESZ MAJD AZ ÚJ ENERGIA -FORRÁS,NEM KELL MAJD SZÉNHIDROGÉN,CSAK EBBEN KELL TUDATOSSAN ELTÖKÉLTNEK LENNÜNK,ÖNMAGUNKBAN ! A HITBEN ,AZ IGAZSÁGBAN ,AZ ÖSSZETARTOZÁSBAN ,AZ EGYSÉGBEN ! A KÖZÖS AKARATBAN !.........AZ UNIÓ KÁOSZA HELYETT MI NYÚJTUK A TÖBBINEK A RENDEZETT ,BIZTOS HITHŰ,JÖVŐKÉPET,AMIT LE FOGNAK MAJD A TÖBBIEK IS MÁSOLNI,---KÖVETNI FOGNAK MINKET !-----TEHÁT EZT AZ UTAT KELL KÖVETNI,MAGYAR KORMÁNY ÉS KOMÁNYFŐ---EZ AZ ÚT VEZET A CÉLHOZ ! EZT KELL AKARNI !-----A CIVAKODÁST PEDIG FÉLRE TENNI ! ÉRTELMETLEN --MOST VEZETNI KELL ORBÁN VIKTOR ! ----EZ A CÉL--ÉS EZ VEZET A JÖVŐHÖZ--KITARTANI-----A JOBBIK PEDIG MOST TÁMOGASSON MINDENBEN ! ---A NEMZETHŰ BALOLDAL IS CSATLAKOZZON !--EZ KÖTELEZŐ !---AKI PEDIG ÁRULÓ AZ MOST SZÁMON LESZ KÉRVE ! MINDEN VÁLTOZIK,MINDEN ENERGETIZÁLÓDIK,ÉS MI MAGYAROK EZT MOST KÉSZEN KAPJUK--ODAFÖNTRÖL-----EZÉRT AKARNUNK KELL BÍZNI ÉS VEZETNI A TÖBBIT ! MOST NEM SZÁMÍT AZ HOGY MEKKORA VÉLT VAGY VALÓS HATALOM ÁLL A NAGYHATALMAK MÖGÖTT ! MI VAGYUNK A KÉP! ŐK A TÜKÖRKÉP ! EZ A LÉNYEG !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?