Blogolj!

Az olaszok szerint Orbán Viktor egy tökös legény


diariodelweb.it olasz oldal hosszan foglalkozik Orbán Viktorral és a magyar miniszterelnök menekültpolitikájával.

Az internetes lap idézi Orbán Viktor az origo.hu-nak adott interjúját, különösen azt a részt boncolgatja, amikor arról beszél, hogy az illegális bevándorolókat össze kell szedni és az Unión kívülre kell vinni.

"Orbán híres bevándorló ellenes álláspontjáról és arról, hogy egy évvel ezelőtt országának lezárásáról döntött.Orbán azt szorgalmazza, hogy az illegális bevándorlókat vigyék egy Észak-Afrika partjainál lévő szigetre" – írja a lap.

Az oldal idézi a magyar miniszterelnök azon véleményét is, amely szerint az uniós határon kívülre helyezett migránsokat olyan táborokban kellene elhelyezni, amelyeket az EU finanszíroz, s az itt élők kérhetének menekült stáuszt."A terület biztonságát és az ellátását az EU-nak kellene biztosítani épp a saját érdekei miatt" - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a menekült státuszt kérőknek ezeken a helyeken kellene tartózkodniuk amíg a kérelmüket elbírálják.

A magyar miniszterelnök szerint ez az egyedüli megoldás azon országok számára, amelyek még nem küzdenek olyan bajokkal, mint például Németország.

A lap megemlíti azt is, hogy vasárnap népszavazás lesz nálunk, amelynek kétséges a végeredménye, hiszen a közvéleménykutatások szerint a magyarok 70 százaléka utasítja el a kvótát, ugyanakkor az kérdés, hogy részt vesz-e a referendumon a választópolgárok legalább fele.

A cikk alatti hozzászólások is érdekesek, hiszen az egyik például egyszerűen csak ennyit ír: Végre egy tökös legény.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30524/pics/14749753929075984_800x600.jpg
migráns,Olaszország,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
MAGYAR VÉDELEM 2016-10-05 16:56:43
ORBÁN JÓ RÁÉREZETT,ÉSZAK--AFRIKAI ARAB UNIÓ KELL,OROSZ ÉS EURÓPAI--ELLENŐRZÉS MELETT,AFRIKÁT ÚJRA GYARMATOSÍTANI KELL,HOGY OTT IS EGY MAGASABB TUDATOSSÁG BEKÖVETKEZHESSEN,ÉS EGY NORMÁLIS,NEM TÖRZSI ,GYÍLKOSSÁGOKON ALAPULÓ TÁRSADALOM ,SZÜLESSEN MEG A FEKETÉKNEK ! ÚJ GAZDASÁG ,DOLLÁR ÉS BANKMENTES, ÚJ CSERE ÉRTÉK A TUDÁS,A NEM SZÉNHIDROGÉNEN ALAPULÓ ÚJ TECHNIKA ! CSAK EZ VEZETHET A BÉKÉS JÖVŐ FELÉ ! EZÉRT KELL ÚJ AMERIKAI VEZETÉS ,AMELY NEM HÁBORÚZIK A KELETI-EURÁZSÍAI BLOKKAL ! ELLENKEZŐ ESETBEN ARMAGEDDON ,PUSZTULÁS ! ÉS OLYAN JÖVŐ AMIT MOST EL SEM TUDTOK KÉPZELNI ! VAGYIS MOST ITT AZ ALKALOM AZ ÚJJÖVŐHÖZ ! MI MAGYAROK,MOST RÁLÉPTÜNK, A MAGASABB TUDATOSSÁG ÚTJÁRA EZT KELL TOVÁBVINNÜNK !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?