Blogolj!

A terroristák köztünk jártak

Salah Abdeslam, Omar Mostefai, Samy Amimour és Foued Mohamed-Aggad.

Az elsőt leszámítva talán nem ismerős nevek.

Salah Abdeslam volt a tavaly novemberi párizsi terrortámadás kitervelője. A másik három pedig a végrehajtásban vett részt, a Magyar Idők pedig kinyomozta, hogy a trió tavaly a balkáni útvonalon érkezett meg Magyarországra, itt eltöltött néhány napot, majd továbbállt és nem sokkal később Párizsban gyilkolt. Ők öltek a Bataclan színháznál. 

Az említett négy terrorista Budapesten is találkozott, sőt annyi időt töltöttek együtt, hogy akár még az is lehet, hogy a magyar fővárosban tervelték ki a párizsi terrort. Az is bebizonyosodott, hogy az illegális bevándorlók közé vegyülve, hamis szír útlevéllel a zsebben érkeztek az Iszlám Állam terroristái. 

Ezek nem újságírói eszme szüleményei, hanem bizonyított tények.

A terror itt járt köztünk tavaly ősszel. Mindenre elszánt gyilkosok sétáltak Budapest utcáin, gaz terveket szőve üldögéltek egy szállodában. 

Szörnyű, de akár még az is megtörténhetett, hogy találkoztunk az utcán a terroristák valamelyikével. Talán össze is néztünk, álnokul ránk mosolygott és ment tovább. 

Négyükről már tudjuk, hogy terroristák voltak. Ugyanakkor több százezezer ember sétált keresztül tavaly hazánkon. Ki tudja, hogy hány olyan ember lehetett köztük, akinek az a terve, hogy kárt okozzon Európának. Ki tudja, hogy hányat kapunk vissza, az ellenőrizetlenül bevándorló terroristák közül, ha Brüsszel bevezeti a kvótát?

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30517/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?