Blogolj!

Agresszív békeharcosok


Elég az erőszakból! – hirdették egy transzparensen az illegális bevándorlókat, legálisan támogató külföldi segélyszervezetek képviselői Szegeden, majd nem sokkal később, bizonyítva, hogy magukénak érzik a feliratot, meglökdösték és leköpték Német Ferencet, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos elnökét a Szegedi Törvényszék épülete előtt. A szegedma.hu tudósításából kiderül, hogy Német, amikor látta, hogy a külföldiek milyen békésen tüntethetnek a migránsok mellett – kiállva többek közt a tavaly Röszkén letartóztatottak kiszabadításáért is – akkor úgy döntött próbára teszi a demokráciát és egy "Refugees not welcome!", vagyis "Nem kérünk a bevándorlókból!" feliratú papírral megállt a demonstrálókkal szemben.

Fotó: szegedma.hu

“Azt hittem, biztonságban vagyok, hiszen többfelé láttam rendőröket is a téren. Ekkor azonban az történt, hogy a külföldi aktivisták rám rontottak, elkezdtek lökdösni, leköpködtek, és ha nem lépek hátrébb, még meg is vernek. Szerencsére a lányom odakiabált a rendőröknek, akik azonnal közbeavatkoztak, és megakadályozták a komolyabb fizikai atrocitást. Felháborítónak tartom, hogy egy békés magyar demonstrálónak szabályosan nekiesnek a szólás- és véleményszabadságra hivatkozó, “Elég az erőszakból” feliratú transzparensek mögé bújó külföldi úgynevezett jogvédők” – számolt be a szegedma.hu-nak Német Ferenc az eseményekről.

Szóval ilyenek a békés jogvédők, akik fel akarják számolni az erőszakot, akik valamilyen furcsak beállítás miatt ész és válogatás nélkül védik a migránsokat, így akár a terroristákat is. Hogy ezt miért teszik, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy ha úgy alakul a helyzet ők lesznek a migránsok elsőszámú csicskái.

Bolond egy világ ez na.

Már csak azért is, mert nemcsak mifelénk van ám őrület, hanem Calais-ban is. A Daily Mail című angol lap arról számol be, hogy a francia város táborában segédkező önkéntesek naponta több alkalommal szexuális kapcsolatot létesítenek a migránsokkal – nem minden esetben ellentétes neműekről van szó. Most azon ne is polemizáljunk, hogy ez hány és hány egészségügyi kérdést vet fel, mert ennék sokkal nagyobb baj az, hogy Európa egy része amellett, hogy befogadó – közben persze köpköd és lökdös –, immár behódoló is.

 

 

 

 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30459/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Bűbájos 2016-09-25 08:27:13
Aztaaa! Ott voltak mind a heten?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?