Blogolj!

Tombolnak a migránsok, újabb magyar áldozat


Újabb magyar áldozata van a migránsok nyugat-európai tombolásának, ezúttal egy magyar kamionost vertek össze a tomboló bevándorlók. A férfinak annyi volt a bűne, hogy szerette volna megvédeni a járművét és nem akarta felengedni rá a bevándorlókat.

A férfi a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában töltötte pihenhőidejét és hajnalban arra ébredt, hogy mozog a kamion. Kiszállt megnézni, hogy mi történik és ekkor hátulról fejbe vágták, majd vascsővel ütötték verték. A vezetőfülkébe menekült, de hiába zárta magára, a tomboló migránsok betörték az ablakot és tovább verték a férfit, végül egy francia kamionos hívott segítséget – számolt be az M1 híradójának a sofőr felesége.

Nem tudni kik voltak az elkövetők, csak azt tudni, hogy a kamionon elbújva, illegálisan akartak Angliába jutni. Amikor lebuktak, akkor ütöttek, törtek, zúztak.

Nem. Nem minden migráns ilyen, de nem tudhatjuk, hogy melyikükben lapul meg az állati ösztön.

Magukban hordozzák az erőszakosságot és a bizonytalanságot. Nem tudhatjuk, hogy milyen szándékkal érkeznek és azt sem, hogy mire képesek a céljaik megvalósításáért. Van, aki csak sétál, de akad köztük olyan is, aki semmitől sem riad vissza a céljai megvalósításának érdekében.

Most csak – csak...? – ütöttek, törtek, zúztak. Ki tudja, mi lett volna, ha nem riasztja a rendőrséget egy másik kamionos?

Aki október 2-án az igent ikszeli be, vagy – még rosszabb – otthon marad, az a bizonytalanságot választja. Amellett dönt, hogy jöjjenek az idegenek, az ismeretlen céljaikkal, a lelki betegségeikkel. Jöjjenek ellenőrizetlenül, válogatás nélkül. Ne ember érkezzen, csak létszám. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a nagy nehezen stabilizálódott életünkre rátelepedjen a kiszámíthatatlanság, hogy a gyanakvás mérgezze meg a hétköznapokat.

Nehéz időket élünk, de nekünk magyaroknak szerencsénk van, mert a saját kezünkbe vehetjük a sorsunkat. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30430/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?