Blogolj!

Magyar Kétfarkú Szocialista Párt


Úgy tűnik az MSZP és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt fű alatt egybeolvadt. Legalábbis erre utal az az ámokfutás, amit a szocialisták ma műveltek. Elmentek Balatonfüredre, ahol a FIDESZ frakciója üléseik és tartottak egy sajtótájékoztatót. Épp csak a hotelt tévesztették el és nem ott beszélt a párt legújabb bohóca, ahol azt ő gondolta. 

"Mögöttem, ebben a pillanatokban is zajlik zárt ajtók mögött a FIDESZ frakcióülése." – mondta Bárány Balázs MSZP-s bohóc, majd rámutatott az épületre. A paprikajancsi, aki korábban arról vált híressé, hogy nem tudta a Pancho Arénába berúgni a labdát, most házszámot tévesztett.

Szóval Bárány mögött még véletlenül sem frakciózott a FIDESZ. Ellenben Irénke néni jelentkezett az akciós kuponnal a masszázsra, Józsi bácsi és cimborája kértek egy nagyfröccsöt a büfében, az óvoda helyett a nagyiékkal lógó Ákoska és Pistike pedig összevesztek azon, hogy a Ferencváros, vagy az Újpest a jobb, a végén pedig kiegyeztek abban, hogy a Liverpool. A pincérek elkezdték előkészíteni az éttermet a vacsorához, a szauna fűtő alaposan bemelegített, a takarítók felmostak. Körülbelül ez zajlott a szocialista mögött.

Akkor a kérdés: rábízná-e az ország irányítását arra a pártra, amely nemhogy labdába nem tud rúgni egy normálisat, egy rohadt utca, házszám kombinációt nem tud normálisan feldolgozni és információnak összegyúrni? Ezek, kérem megőrültek.

Azon se csodálkoznék, ha jönne egy hír, mely szerint félbeszakadt a FIDESZ-frakció tanácskozása a – segítek – balatonfüredi Hotel Füredben (tehát nem a Flamingóban) félbeszakadt, mert a komplett frakció és a kormány jelenlévő tagjai röhögőgörcsöt kaptak, amikor megtudták, hogy mit művelt már megint a baloldal bohóca.

Persze az is lehet, hogy nem nevettek. Csak hatra dőltek és élvezték a műsort. Minden vígjátéknál jobb ez. Azt hiszem a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és az MSZP ma végleg összeolvadt.

 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30110/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?