Blogolj!

Vívni tanítják a franciák az iszlamistákat a börtönben


Sajnos úgy tűnik, hogy a francia döntéshozóknak elment a maradék esze is... Ennek ékes bizonyítéka az egyik Párizs melletti börtönben történt eset, amikor egy iszlamista rab elvágta egy fegyőr torkát, egy másikat pedig megsebesített. Ugyanakkor a történetnek nem ez a szomorú része támasztja alá az állítást, hogy megőrült a franciák egy része.

Az egy dolog, hogy az 570 rab befogadására alkalmas intézményben jelenleg 900 elítéltet tartanak fogva – ez a migráns válság hozadéka azokban az országokban, amelyek válogatás nélkül fogadják be az érkezőket. Az elkövető amúgy azért került börtönbe, mert korábban bebizonyosodott róla, hogy az Iszlám Államhoz akar csatlakozni, kiderült. A nyomozás azt is kiderítette, hogy a rabtársai segítették és kapcsolatba hozható Larossi Abbalával, aki júniusban halálra késelt egy rendőr házaspárt Magnanville-ben.

De még ez sem bizonyíték arra, hogy a francia döntéshozók egy része elmebeteg.

Az viszont már igen, hogy az Osnyban található börtönben egy deradikalizációs program működik, vagyis át akarják nevelni a szélsőségeseket. Ennek érdekében a rabok vívóleckéket vesznek és masszőrt is hívhatnak magukhoz.

Mi van?! Vívóleckéket? Legyen mindjárt lövészet. Vagy esetleg bombakészítő tanfolyam. Netán repülőgépet toronynak vezető képzés.

A programról a francia börtönőrök szakszervezetének főtitkára a Le Figarónak úgy nyilatkozott, hogy egy zagyvaság.

Az. Épp olyan káosz, mint ami néhány francia vezető fejében van.

Az ember csak azon mélázik el egy pillanatra, hogy vajon Magyarországtól, a magyar emberektől is ezt, ilyeneket várnak el az EU, vagy éppen Franciaország vezetői? Amilyen hülyék tudnak lenni, még ez is megeshet...

 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30071/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Józsefné
Józsefné 2016-09-07 20:49:09
A liberális unios vezetők kik ellen oktatják a migráns rabokat vivni?
Biztosan nem önmaguk ellen, bár a bumeráng visszavág, általában.
Az Idegen Légiósok költségtakarékos tagokat kapnaky de nem tudni, hogy kik ellen..
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?