Blogolj!

Hillary Clinton egészen butának tűnik


A mobilos technológia egyik ismérve, hogy utólag sok minden visszaellenőrizhető. Tudható, hogy az ember hol járt, kikkel létesített kapcsolatot, sőt még az is kideríthető, hogy miről folyatatott eszmecserét e-mailben, vagy üzenetekben. Ennek köszönhetően derültek ki sötét foltok Clinton asszony életéből. 

Már tudják róla, hogy nem a hivatali, hanem a privát elektronikus fiókját használta levelezésre, ami azért felvet bizonyos kockázati tényezőket, tekintve a korábbi külügyminiszteri pozícióját. Aztán az is napvilágra került, hogy a stábja több mobilt kalapáccsal tört össze, hogy megsemmisítsék a rajta tárolt adatokat, levelezéseket. Emellett arról is olvashattunk, hogy több táblagépe is csak úgy eltűnt az elnökjelöltnek, ami ugyancsak komoly kockázati tényezőket rejt magában – ha igaz. Ezek a szerkezetek persze nem vesznek el csak úgy. Vagy, ha igen, akkor az nagyon nagy baj, tekintve, hogy milyen adatok lehetnek ezeken a gépeken. 

Vagyis Clinton asszony maga az időzített bomba. Nemcsak belbiztonságilag, hanem az egész világra nézve jelent óriási veszélyt. Innen nézve egészen felelőtlennek tűnik, hiszen nemhogy ámokfutónak tűnik, de az is világosnak látszik, hogy egy rohadt mobileszköz sajátosságaival, tudásával sincs tisztában. Sértődés ne essék, de úgy tetszik, hogy ő maga testesíti meg az összes szőke nős viccet. Többek közt azt is, amikor arról van szó, hogy a telefon pin kódja négy csillag.

Szóval, ha egy rohadt mobilt nem lehet rá bízni, akkor miként boldogulna a világ legnagyobb hatalmával, amelynek atombombái is vannak. Az azért nem megnyugtató, a tanácsadóira hagyatkozik, mert ugye az egyik Soros György. Ez pedig még nagyobb kockázat annál, mint amikor Clinton asszony bekapcsol egy mobilt.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29958/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?