Blogolj!

Viccellenzék


Bevallom eddig is sejtettem, hogy melyik a legkomolyabb ellenzéki párt, de most forintosítható jelét is kaptam ennek, így már tudom, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnál nincs jelentősebb mozgalom ezen az oldalon. Mindezt abból szűrhetjük le, hogy kiderült, melyik párt mennyit költ az október 2-i népszavazási kampányra. 

Az index hozta nyilvánosságra azt a listát, amelyen összegyűjtötték a népszavazási kampány pártonkénti költségvetését. 

Az MSZP a szokásos bullshitet tolta, vagyis "tízmilliókból" kívánja elérni azt, hogy az emberek ne éljenek alkotmányos jogukkal, vagyis ne menjenek el szavazni. A szocialistáknak van parlamenti frakciójuk, így ők ingyenes hirdetési lehetőséget is kapnak. 

A Demokratikus Koalíció nagyságrendileg 10 milliót költ arra, hogy meggyőzzék az embereket, nem kell elmenni szavazni. Az LMP nem kampányol ebben a kérdésben, mert a kvótareferendumot felesleges cirkusznak tartja a párt, amely amúgy egyáltalán nem tiltakozik az ellen, hogy migránsokat telepítsenek hazánkba. Az Együtt 3-5 milliót fordít a kampányra, de a PM-mel és a MoMa-val is lesznek közös akcióik, durván 10-20 millióból. 

A Jobbiknál nem tudták megmondani, hogy mennyit szánnak erre a célra, de ők a kormány álláspontján vannak. 

A "legédesebb" a Liberális Párt, amely 10 milliót költ majd az "igen" melletti kampányra és ehhez folyószámla hitelt vesz fel. 

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt 26 milliót gyűjtött össze a kampányra. Bizonyítva ezzel, hogy a "viccpártot" komolyan kell venni, hiszen többre képes, mint az ellenzék összes többi formációja.

Ez sokatmondó adat. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29851/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?