Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Budapest a rabbi szerint is biztonságos


Azt mondja a tévében nyilatkozva Köves Slomó vezető rabbi, hogy: "Az nagyon fontos és különleges, különösen ma Európában, hogy egy európai fővárosban egy ilyen rendezvényt meg lehet tartani, és nem kell biztonsági problémáktól tartani..."

A mondatok megtalálhatóak a Hír TV online felületén is, vagyis nem arról van szó, hogy rosszul hallottam volna. 

Az ember azért bizonytalanodik el ilyen esetekben, mert annyiszor írták már le hazánkról, hogy kirekesztő, hogy nem fogadja el sokszínűséget és nálunk nagyon rossz zsidónak lenni, hogy az ember szinte még hajlamos elhinni. 

Erre jön a vezető rabbi és bedobja azt a mondatot, amely szerint különleges esemény, hogy egy ilyen rendezvényt Európában biztonságban meg lehet tartani. 

A helyzet az, hogy mi ezt eddig is tudtuk. Egyrészt – és leginkább – azért, mert Magyarországon nem üldözik a zsidókat – és a cigányokat, a melegeket, az arabokat, a négereket sem. Másrészt azért, mert hazánkban, köszönhetően az egy évvel ezelőtt meghozott intézkedéseknek (kerítés és társai) valóban biztonságban élhetünk. 

Már csak azt sajnálom, hogy a nyugati liberális sajtó nem idézi majd Köves Slomót, hiszen nekik nincs abban semmi érdekes, amit a vezető rabbi mondott. Tulajdonképpen nekünk sem, mert ezt mi eddig is tudtuk, de jól esett hallani, hogy megerősítés érkezett. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29811/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?