Blogolj!

A 444 és a "náci kártya"

József

Már a 444.hu sem a régi... Ha valami/valaki nem tetszik, akkor egyből elkezd nácizni az oldal.  

Ez a vég! Ennél még az említett oldaltól is többet vártam. Így kijátszani a "nácikártyát", egyből az elején... Kérem, ez nem szint! Mert, ha valakivel nem ért egyet a liberális értelmiség – no hiszen! – az már egyből náci. 

A mindig mindenkinél mindent jobban tudó portál most aztán megint odavágott egyet a kormánynak és Bayer Zsoltnak is. (Ez az oldal tényleg sosem hibázik! Jó, hát Hosszú Katinka speciel nem nyert négy aranyat sajnos, de ezt az apró bakit tudjuk be annak, hogy a magyar úszó szombat hajnalban, a péntek esti buli végén szállt medencébe, ez pedig egy igen terhelt időszak lehet egy 444-es újságírónak, vagy minek.)

Szóval Bayer Zsolt kapott egy lovagkeresztet (Gratulálok!), ez természetesen kiverte a biztosítékot a liberális oldalnál és inkább horogkeresztet adnának neki, mégpedig azért, mert a kiváló szerző több cikkében is "kurvaanyázott."

Nyilván, ha csak úgy belekiabálná a vakvilágba valaki, hogy a másik édesanyja az ősi mesterséget űzi, annak semmi értelme – lásd még a 444 mai cikke. Ráadásul valószínűleg Bayer Zsolt sem azért kapta a kitüntetés, mert olykor leírja, amit az ember gondol. Bizony megesik, hogy az ugrik be az embernek egy-egy helyzettel kapcsolatban, hogy a k. anyját. Persze ezért tényleg ritkán adnak lovagkeresztet. 

Lehet, hogy azért döntöttek úgy kitüntetést odaítélő testület tagjai, mert több ismeretterjesztő filmnek volt írója és szerkesztője, amelyek Magyarországot mutatták be. Az is megeshet, hogy annak a közel húsz könyvnek köszönheti, amelyek nagy részében szintén arról írt, hogy Magyarország a világ egyik legjobb helye.

Nem tudom, hiszen nem voltam ott a döntésnél, de legalábbis gyanús. 

A 444 is az. 

Az egyre több helyen Soros György liberális érdekköréhez sorolt portál pont az ellentétét képviseli annak, mint amit Bayer Zsolt. Valahogy nekik nem olyan fontos a magyar haza. Nekik az a lényeg, hogy mindent, mindig, mindenkinél jobban tudnak – még azt is, amit nem – és valahogy úgy tűnnek innen nézve, hogy visszasírják a 2010-ben talán végleg lezárt korszakot. 

Sőt nyilván az is jó lenne – szerintük –, ha rengeteg migránst kapnánk a nyakunkba Brüsszeltől, mert az nagyon liberális ám. 

És ha lehet, akkor kerüljünk uniós, vagy amerikai befolyás alá, mert az meg trendi is és ne is nagyon emlegessük többet, hogy Magyarország milyen csodás hely. 

Valahogy Petőfi Sándor, Mit nem beszél az a német... című versének két sora ugrott be: 

" Foglalod a kurvanyádat,

De nem ám a mi hazánkat!..."

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29548/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?