Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Büdös baloldal!


Akkor egyet az elején szögezzünk le: Magyarország NEM halszagú!

Nem tudom zeneileg megítélni az "Egy szabad országért" című szerzeményt, ami az 1956-os forradalom 60. évfordulójának hivatalos dala és az első sora – amely többször is visszatér – a következőképpen fest: "Magyarország, halld szavunk!"

Na ebből kreálta a liberális sajtó, hogy Magyarország halszagú...

Újra leszögezem: nem tudom zeneileg megítélni ezt a dalt. Az tény, hogy azért ebben a himnuszos, indulós dologban nem vagyunk túl erősek mostanában. Ott van mindjárt a 2017-es vizes világbajnokság dala, amivel vallatni lehetne. Persze lehet, hogy csak nekem nem tetszenek, mert magam nem kedvelem különösebben a zenének ezt a válfaját, de sajnos a Rammsteinnel nem irathatunk indulót mi magyarok, de a Tankcsapda sem igazán az a típusú zenekar, amely kapható erre. 

De Magyarország semmiképpen sem halszagú, ebben azt hiszem, hogy szélső jobbtól, egészen a szélső balig egyetérthetünk. Sok mindent lehet mondani hazánkra. Például azt, hogy szép. Azt nem tudom milyen a szaga. 

Látom magam előtt az MSZP, a DK, az Együtt, meg a további törpepártok vezetőit, ahogy vakarják a fejüket, mert azzal a mondattal, hogy Magyarország halszagú még ők sem azonosulhatnak. Na, de valamit meg csak kellene mondaniuk – nyilván nekik nem tetszik a dal, de nekik semmi sem elég jó, ami a többségnek igen, ez már legyen az ő bajuk –, ám nem mehetnek neki a "saját" sajtójuknak, amely terjeszti hazánk halszagúságát. 

Sokat mond ez az egész a liberális baloldal állapotairól. Ami nem is tudom, hogy milyen szagú, de büdös.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29527/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?