Blogolj!

Rendőrnőkre támadt a bozótvágóval


"Egy férfi machetével támadt két belga rendőrnőre Charleroi-ban. A támadás közben az illető Allah Akbar (Allah, a hatalmas) kiáltásokat hallatott. A két rendőrnő megsebesült, egyikük az arcán, a szeménél kapott mély sebet, az első információk szerint súlyos állapotban van. Társa könnyebb sérüléseket szenvedett." – írják a hírportálok.

Idióta...

Jött a többi rendőr és jól le is lőtték, meg is halt.

Rendőrnőkre támadt az agyatlan.

Rendőrökre és nőkre.

Gondolta: dupla, vagy semmi.

Jelképes akció volt ez. Mutatta, hogy mi az a két dolog, amit semmibe vesznek az iszlamisták.  A nőket és a rendet.

Közben itt a bejegyzés felett villog egy banner: "Tudta? A bevándorlási válság kezdete óta ugrásszerűen emelkedik a nők elleni zaklatások száma Európában." (Ha épp nem ez van ott, akkor frissítsen!)

Nem tisztelnek ezek semmit – és az ezek alatt most pusztán a bűnözőket értem. Az egy más kérdés, hogy a bűnelkövetői körben az utóbbi időben óriási változások állnak be. Egyre több köztük az iszlamista, aki azt kiabálja miközben a halálba taszít másokat és maga is meghalni készül, hogy "Allah Akbar!"

Ez is tény. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29270/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gábor László 2016-08-07 19:05:02
A kereszténységgel lesz szentháromsággá ez az öszkép tisztelt szerkesztő úr. A nők, a rend és a kereszténység az iszlám szélsőségesek ellenségei. Így lesz a kettő hárommá és így leszünk mi is egyre dühösebbek. Allakh kegyelmezzen a terroristáknak ha a medve és az oroszlán is feláll. Külön-külön sem piskóták de egyszerre.... Nagyon durvák.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?