Blogolj!

Halállal fenyegettek nudistákat „allahakbarék”


Ezúttal nudista strandolókra támadt egy agresszív migránshorda Németországban, „allahakbarék” nőket ringyóztak, gyerekeket köpködtek. Holnap a sertéssült és a sör miatt fognak békésen vacsorázó embereket köpdösni, holnapután a kézen fogva sétáló házaspárok következnek.

Az észak-rajna-vesztfáliai Geldern víziparkjában történt az eset, amelynek egy erre a célra elkerített részén ruhátlanul fürödhetnek a vendégek.

A hat, húszas éveiben járó „allahakbar” azzal fenyegetőzött, hogy kivégzik az összes anyát és kislányt, akik ruha nélkül fürdőznek, ugyanis szemérmetlenségük miatt nem érdemlik meg az életet!

A szakállas támadók „allahakbart” kántálva terrorizálni kezdték a halálra rémült fürdőzőket. A meztelenül pancsoló anyákat és kislányaikat leköpték, ringyónak nevezték őket, majd azzal fenyegetőztek, hogy kivégzik őket, hiszen szemérmetlenségük miatt nincs joguk élni.

Az ijesztő akció órákon át tartott, végül a strand vezetőségének sikerült kiparancsolni az agresszív muszlimokat a területről.

Ám a hat muszlim migráns ezek után sem tudott lenyugodni. Egy közelben lévő vízisí parkban folytatták inzultáló tevékenységüket.

„Mi, német nők mindannyian kurvák vagyunk, és minket mind ki fognak irtani” – idézte fel az esetet a Daily Mail által idézett egyik anyuka, aki hozzátette, nagyon ijesztő volt számára a jelenet, így komolyan megijedt. A beszámoló szerint a németül folyékonyan beszélő fiatal férfiak arabul is szitkozódtak, a férfiakat hitetlennek nevezték. Bár megkérték őket, hogy fejezzék be, belekötöttek több vendégbe és a személyzet tagjaiba is, végül egy ott dolgozó fellépése eredményezte azt, hogy elmentek.

Mivel a fürdő be van kamerázva, így vizsgálják a felvételeket, a rendőrség szerint hamarosan azonosíthatják az elkövetőket.

A történtekről szintén beszámoló Express megemlíti, hogy nemrégiben napvilágot láttak a német úszómestereket tömörítő szövetség elnökének, Peter Harzheimnek a gondolatai, aki amellett érvelt, hogy úszómesterként kellene alkalmazni migránsokat.

A baromállat Peter Harzheim szerint sok nő már azt zaklatásnak véli, hogy a migránsok csak rájuk néznek, ezt a problémát is orvosolta volna az úszómesterek vezetője ezzel. A javaslatot egyből felkarolták a szociáldemokraták, a zöldek és más baloldali pártok.

Összegzés: „allahakbarékat” haladéktalanul deportálni kell koszlott országukba, hogy nyugodtan folytathassák a kecskékkel való üzekedést.

Európának jobb lesz nélkülük.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28999/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
tündérördög 2016-07-28 16:41:12
Ó, Istenem, hát nem tudták allahakbarék, hogy Merkel mami is nudizott? De azért meghívta őket az egyelőre még nem allahakbar országba. Most vagy Merkel változott sokat, már nem szeret nudizni, vagy szeretne azért, de az integráció miatt mégsem, vagy már ő is eszmében alluhu akbar lett, exit nudizm, nuxit!! Mire képesek ezek a politikusok!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?