Blogolj!

Önkéntesek éheztetik a migránsokat

József

Migránsokat támogató civilek bíztatják éhségsztrájkra a magyar határnál az illegális bevándorlókat. 

Na még egyszer: migránsokat támogató civilek bíztatják éhségsztrájkra a magyar határnál az illegális bevándorlókat. 

Vagyis, akik támogatják a migránsokat abban, hogy Szíriából, Afganisztánból, Irakból eljussanak Nyugatra, azok arra ösztökélik ezeket az embereket, hogy ne egyenek. 

Jaj, de gratulálok!

Ezek a civilek, akikről azért nagyjából tudjuk, hogy azért ott áll mögöttük Soros György, akitől csak egy lépés a liberális baloldal, azt akarják elérni, hogy éhezzenek ezek a népek ott a határ mellett. Micsoda ötlet! 

Próbálok valami hasonlatot keresni, de nem könnyű, így csak az jut eszembe, hogy mi lenne, ha a civilek is éheznének velük egy sort? Végül is az idejükből kitelik, úgysem csinálnak semmit, csak hangulatot keltenek. Sokkal nagyobb lenne a felhajtás körülöttük, ha valamelyik csontsoványan nyilatkozna egy német napilapnak. 

Ez persze nem megy. Mert csak a duma van, meg a hangulatkeltés. Ők azok az emberek, aki meg tudják magyarázni azt, hogy az Ali egy ősi német név. Vagy úgy tudnak tálalni egy öngyilkos merényletet, hogy a robbanásban elhunyt egy szíriai. 

Tudjuk, hogy a migránsok könnyen fanatizálhatók. Amilyen egyszerűek még azt is elhiszik, hogy nekik éhezniük kell ahhoz, hogy beengedjék őket Magyarországra. A baj az, hogy nincs olyan magyar törvény, amely szerint a határok mellett álló nagyon éhes embereket minden papír nélkül be kell engedni az országba. 

Nem éhezni kell, hanem a törvények szerint kell élni. 

Így vacsora után elmondhatom, hogy egyszerűbb is. És ahhoz még ezek a kamu, liberális önkéntesek sem kellenek.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28986/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?