Blogolj!

Európát halálra ítélték


Megöltek egy papot az Iszlám Állam terroristái kedden Franciaországban. Elvágták a torkát. Nem lelőtték, hanem gusztustalan módon kivégezték. Szentmise közben. 

Ez több, mint gyilkosság. Ez jelzés a katolikus Európának. Azt üzenik az Iszlám Állam katonái, hogy kivégeznek mindannyiunkat. Nincs menekvés, nem bújhatunk el. Számukra, aki európai, az katolikus, aki katolikus az üldözendő. 

Félelmetes. 

Most már teljesen mindegy, hogy miként kerültek Európába a terroristák. Nem számít, hogy ki engedte be őket, hogy ki nyitotta ki a kaput. 

Elvágták egy pap torkát. Ez az üzenet számít csak. 

Nehéz szavakat találni. 

Katolikus emberként nem is tudom, hogy mit kell gondolnom, mit szabad írnom, mit mondhatok. 

Nem ítélhetek el senkit, hogy ne ítéltessek el. 

De azért mindennek van határa!

Ezt így nem folytathatjuk. Ülünk és bambán nézünk magunk elé. Figyeljük, ahogy tombol a terror Európában, a mi hazánkban. És nem teszünk semmit. 

Pusztán szitkozódunk és félünk. Aggódunk a szeretteinkért és magunkért. 

És tudjuk, hogy nem kerülünk közelebb a probléma megoldásához. Mert, akik léphetnének ebbe az irányba, azok egy helyben állnak. 

Európát halálra ítélték. Erről szól a mai üzenet. 

Ma kezdődik Krakkóban a Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó, amelyre kétmillió embert várnak. Aggódom. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28945/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Gábor László 2016-07-26 20:21:21
Hadd legyek kegyetlenül őszinte. 1, Ez nem csak Európa országaira igaz. 2, Nem most dőlt el a djihad. 3, A nyolcvanas évek elején kellett volna észnél lenni nem mostanában. Az arab tavasszal kezdetét vette a djihad. Európa terrorkorszakának kezdete a bevándorlások első hullámaival és a csendben szunnyadó kimondhatatlan félelemmel hogy mi lesz ha...4, A kilencvenes évek merényleteikor is lehetett volna kapcsolni de á, ugyan már csak néhány zakkant. 5, végül a világkereskedelmi központ ikertornyai ellen végrehajtott terrortámadás 2001.09.11.-én. Azóta figyel mindenki...Addíg meg senki. Most meg egy brutális videófelvételtől jön a cikk írójára a pánik roham??? Mégis mire számít a cikk tisztelt írója? Hogy elrohanunk a rendőrségre-katonaságra és kisírunk néhány fegyvert meg hozzá töltényeket majd bezárkózunk pincéinkben gyermekeinkel, családtagjainkkal és remegve várjuk ezeket a (bocsánatot kérek minden zsidótól!) Amerikai és még ki tudja milyen zsidók meg arabok által pénzelt terroristákat hogy mikor törik ránk az ajtót és vágják át a mi torkunkat is? Vagy rohanjunk eléjük mint Rambo a vietkongok elé? Ez normális??? Megőlt néhány mocsadék egy szerencsétlen papot ezen a videón (Isten nyugosztalja szerencsétlent!) de ettől még nincs a seggünkbe tólva atombomba, szóval nem kéne ilyen idióta eltulzott cikkeket írogatni. Aki akar az úgyis szerez stukit ha eljön az ideje a haza és az önvédelemnek. Csak ennyi az én meglátásom.
Válaszolok
Cipó 2016-07-26 19:28:25
A Szentatya nemrégiben még a migránsok lábát mosta, most vajon mit fog tenni. A jól bevált módszer szerint most majd a kezeit mossa, mint Pilátus? Remélem nem!
Válaszolok
Levente 2016-07-26 17:43:17
"Most már teljesen mindegy, hogy miként kerültek Európába a terroristák. Nem számít, hogy ki engedte be őket, hogy ki nyitotta ki a kaput. "..ezzel a mondattal vitám van! Félre kellene tenni a PC megszólalást és nevén nevezni a felelősöket! Az EU és kiemelten a francia - német vezetés! Ezt már nem tudják megmagyarázni! Ezek a barbár háborúban elvadult népek, csak besétáltak a nyitott kapun és mikor látták, hogy a felelős vezetők még a saját népüket kussoltatják, felbátorodtak! Nincs itt nagy varázslat! Valamiért a fent említett vezetők hajlandóak beáldozni a saját népeiket is ha, kell! Hogy ezt árulásnak, nyereségvágyból elkövetett aljasságnak, vagy bárminek nevezzük, másodlagos! Egy keménykezű országvezető, tiszta és világos célokért és hatalommal a kezében egy hét alatt rendbetenne egy országot, persze fegyverrel, ha kell statáriummal, ha kell azonnali végrehajtással! De ezek nem akarják, sőt úgy tűnik ezt akarják ami most van! Ha még mindig hallgat és lapít a nép, akkor ne panaszkodjon! Ez az idős pap híven szolgálta hazáját, egyházát, és látjuk mit kapott érte! Vatikáni főnöke meg mossa a migránsok lábát és ezeknek a tisztátalan haramiáknak a befogadására buzdít! Szégyenlem magam Európa és vezetői helyett is!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?