Blogolj!

"A bevándrolók nem jelentenek terrorveszélyt!"

"A menekültek körében nem nagyobb és nem kisebb a terrorveszély, mint a lakosság más csoportjaiban" - mondta Ulrike Demmer német helyettes kormányszóvivő hétfőn Berlinben az előző napi reutlingeni és ansbachi támadással kapcsolatban.

Sírjak vagy nevessek?

Ulrike Demmer szintén elveszítette az eszét

Nyilván mi lakunk túl messze Németországtól és nem jutnak el ide a hírek, hogy a született németek – német felmenőkkel rendelkező született németek –, bozótvágóval ölnek meg terhes nőket, baltával kaszabolnak le gyanútlan embereket, lövöldöznek nagyvárosokban, vagy éppen úri kedvük szerint erőszakolnak meg és ejtenek teherbe nőket a szilveszteri önfeledt ünneplés közepette. 

Biztos mi vagyunk a hülyék, amikor azt látjuk, hogy még a legnémetebb német gyilkosnak is Ali az egyik keresztneve. Vagy akkor, amikor bejelentik, hogy szír terrorista robbantott és migránsok erőszakoltak meg nőket, vagy támadt baltával másokra. 

Talán még sem a mi eszünk és valóságérzékünk veszett el a migránsok keltette homályban, hanem a német felsővezetés egy része hibbant meg végleg. Kezdve Angela Merkellel és folytatva a sort Ulrike Demmerrel. A kérdés nem is az, hogy elmebeteg-e a helyettes kormányszóvivő, hanem az, hogy miért mondta, amit idéz tőle minden hírforrás. Hanem az, hogy miért nyilatkozta azt amit. Azt gondolja, hogy ha sokat hazudja ugyanazt, akkor majd az a végén igazzá válik? Nem hiszem, de az lehet, hogy a végén ő maga és a kancellárja elhiszi. Mert ezt akarják hinni és ezt akarják elhitetni mindenkivel. 

A "baj" csak az, hogy Németország és Európa nem teljesen idióta. Azért, mert hülyének néznek mindenkit még nem mindenki bolond. Látunk, hallunk, figyelünk. 

Nem vagyunk hajlandóak elhülyülni, még akkor sem, ha vannak Európának olyan vezetői, akik ezt szeretnék. 

Például azt is tudjuk, hogy az Ali nem az a klasszikus sváb név. Sőt azt is, hogy aki tavaly még Budapesten menekült az nem Berlinben született.

És azt is tudjuk, hogy nem kérünk belőlük! Meg a német haugságkampányból sem!

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28933/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Archangelo 2016-07-27 12:09:49
Ulrike Demmer ---- a cikk annyira abszurd - kérhetnék egy web-linket ehhez a nyilatkozathoz? Hol jelent meg? Igaz, kutathatnék utána a szénakazalban a webben....
Válaszolok
Archangelo 2016-07-27 12:08:21
Ez annyira abszurd, hogy csak a svéd kormány -és médianyilatkozatok tesznek túl ezen. Vegyétek figyelembe, hogy Németország a maga 80 milliós államával fogadott mennyit - félmilliót ezekbôl a vegyes jólétet keresô hadakból. Az ehhez képes kicsi Svédország nincs 10 million - beengedtek kb 160 000-et. De sokan bejelentés és regisztráció nélkül jöttek/jönnek, vagy 20-30 ezer lötyög az országban illegálisan. Plusz a saját EU balkáni országainkból idérkezett koldushad. Mindez persze nem ad okot semmiféle aggodalomra és csak a BNP-t valamint a sokféleséget növeli ugye.
Válaszolok
Gábor László 2016-07-26 20:55:05
Pontosan. Ezek a fogadjunk be minden újhonos állatpolgárt paprikajancsik és juliskák Európa igazi terroristái. Golyót a fejébe mindegyiknek! A migráknak meg irány vissza a sivatagba meg a hegyekbe ahonnan elindultak új hont foglalni amíg nem késő!
Válaszolok
Antal 2016-07-26 18:10:06
"A bevándrolók nem jelentenek terrorveszélyt!" Ez egy ugyanolyan balfasz kijelentés mint amelyet a mi svéd miniszterelnökünk Stefan Lövfén tett.
Szóval kedves németek, nem Ali, mustafa és Mohamad jelent terrorveszélyt. Nem!
Aki terrorveszélyt jelent azt hivják Hansnak, Lotharnak, Jürgennek és igy tovább!

A svéd miniszterelnök is belekerült a nyilatkozók soraiba. Svédországban a bevándorlás tavaly megduplázódott s furcsa módon a nemi eröszakok és kisérletek száma is. De mindez nincs összefüggésben a bevándorlással Stefan Lövfén miniszterelnök szerint. Más szóval beleértve jómagam is, s svédek lettek eröszakosabbak, mi zavarjuk a nöket, lányokat! No erre majd a választásoknál emlékezni fogunk kedves Lövfén úr! Mert ugye Ali, mohamad és Mustafa egyenlöre még nem szavaznak!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?