Blogolj!

Az apokalipszis elkezdődött Európában

József

Akár iszlám terrorista, akár muszlim migráns – mindennapos a gyilkolás. A támadások pedig láncreakcióként egymást erősítik, váltják ki. A franciák, németek már búcsút mondhatnak régi életüknek – és lassan a többi európai ország is.

A közel-keletire hajazó háborús helyzet van.

Ha a radikális iszlámisták és a migránsok nem terroristatámadásban (Párizs, Brüsszel, Nizza, Würzburg…) üzenik meg, hogy mit gondolnak az európai életről és kultúráról (semmire sem becsülik), akkor vitarendezési kultúrájuknak megfelelően, jó hazai módon oldják meg konfliktusaikat (München, Reutlingen).

Jelen pillanatban migránsok készülhetnek támadásra a magyar-szerb határnál, Ansbachban pedig pár órája csodával határos módon csak saját magát robbantotta fel egy tömegrendezvényre igyekvő öngyilkos merénylő. A rendezvény résztvevőit evakuálták.

Európa tönkretevői pedig diadalittasan harsogják az egyes, adott bűncselekményeknél, gyilkosságoknál: nem terroristatámadás történt, nincs terrorcselekményre utaló jel!

Akkor most ennek örüljünk?

Annál rosszabb a helyzet.

Akkor a migránsok millióival mentálisan sérült, elmaradott, primitív és Európába nem való tömegek érkeztek, ráadásul itt korábban érkezett hasonszőrűekre találtak.

Ketyegő migráns-bombák járnak közöttünk, és akkor még ott vannak a valódi bombáik, fegyvereik, robbanószereik… A sariájuk, meg az Allah akbarjuk…

A békeidőknek robbantottak, és nekünk katonaság, rendőrség, tűzparancs kell, mert a muszlimok nem kompatibilisek az öreg földrésszel.

Tudomásul vesszük-e, hogy a gondolkodásunkat át kell állítani a háborús üzemmódra?

Nincs több időnk, mert mindeközben valami megváltozott az utóbbi napokban.

Igen, az apokalipszis elkezdődött Európában.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28905/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?