Blogolj!

Orbán Viktor: "Trump lenne jobb Európa és Magyarország számára!"

József

Bevallom úgy ahogy van, nekem ránézésre nem szimpatikus Donald Trump. Miért is lenne az? Úgy tűnik, hogy olyan barátságban van a botox-szal, mint Lendvai Ildikó és a hajfesték is közeli hozzátartozója.

Nem az én világom.

Ugyanakkor megértem Orbán Viktort, hogy inkább őt szeretné látni az amerikai elnöki székben, mint Hillary Clintont, akinek eddig egy szopásról szólt nehéz volt az élete.

A magyar miniszterelnök tusványosi beszédében kiállt Donald Trump mellett. Ezt viszont megértem, még akkor is, ha az elnök-jelölt nem egy megnyerő jelenség – mondjuk nem is szépségversenyre készül.

Orbán Viktor azt mondta Tusványoson, hogy "Trump lenne jobb Európa és Magyarország számára!"

Világos beszéd.

Trump falat épít a mexikói határra, szigorítja a törvényeket és nem akar ott demokráciát kiépíteni, ahol erre nincs igény. Nagy igazság! Nézzük csak a tényeket. Biztosan rossz lehetett azokban a közel-keleti, vagy afrikai országokban élni, ahol diktatúra volt. Utolsó, mocskos vezérek irányították a népet és semmitől sem riadtak vissza, hogy a saját hatalmukat életben tartsák. Aztán jött a fejlett nyugat, leverte, vagy másokkal leverette a diktátorokat és a demokrácia helyett kitört a káosz. Mert korábban egy diktátor volt. Aztán lett egy csomó önkényuralkodó jelölt, akik ugyanúgy irányítani akartak, mint akik megbuktak. Viszont többen voltak, így polgárháborúkat, forradalmakat generáltak. Ennek következtében milliók álltak migránsnak. Köztük bűnözők, terroristák. Tudjuk: a párizsi merénylet egyik szereplője, a müncheni baltás gyilkos is járt Budapesten egy évvel ezelőtt, innen aztán tovább ment Nyugat felé és ölt.

Ha Trumpnak az a célja, hogy ennek legyen vége, akkor én is mellé állok. Majd legfeljebb nem nézek oda, amikor a tévében beszél. És építse csak fel azt a falat, szigorítsa a törvényeket és a terrort megelőző intézkedéseket. Mutasson példát az Egyesült Államokból Európának.

 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28860/pics/lead_800x600.jpg
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?