Blogolj!

Andor feleséget keres!

Schmuck Andor feleséget keres és ebből hír lett több bulvár oldalon – és már nálunk is. Hogy a többieket mi motiválta azt nem tudom, engem az, hogy vicces dolog ez. 

Kivételesen menjünk vissza a könnyed vonalra, mégis nyár van ugye, ráadásul péntek, itt az ideje a kikapcsolódásnak. 

Szerintem. 

Ha társkeresési tanácsadó lennék, akkor azt javasolnám Schmuck Andornak, hogy vesse bele magát az éjszakába. Cammogjon be egy szórakozóhelyre, vagy egyenesen ugorjon le a Balatonra és ismerkedjen. Valahol, mégiscsak ez az élet. 

Persze tudjuk, hogy egy ilyen – a szó minden értelmében – nagyformátumú egykori politikusnak ez nem könnyű. Ismerik és nyilván ragadnak rá a nők. Valamelyest figyelve Schmuck pályafutását megértem, hogy neki ez sem jön be igazán, hiszen rá a nagymama korú hölgyek ugranak. És mivel Andor feltett szándéka a gyermeknemzés, azért ez a hatvan plusszos korosztály nem igazán célcsoport. 

Szinte már látom magam előtt, hogy ősszel az RTL Klubon kezdődik az "Andor feleséget keres!" című műsor. Abba azért bevallom belenéznék. 

Fotó: Index

Lehet, hogy össze kellene hívnia egy lakossági fórumot. Mondjuk legyen az a címe, hogy "Minden, amit a szingli nőknek tudniuk kell a CSOK-ról!" Egyrészt ugye ez azt is jelenthetné, hogy gyermekvállalásra nyitott nők jelennek meg az összejövetelen, másrészt lehet, hogy néhány szőke félreérti és Schmuck Andor csókjára gondol (brrr...) majd. Nos ha az utóbbi kategóriába sokan tartoznak, akkor akár válogatást is tarthatna az agglegényünk. 

Próbálnék amúgy segíteni, de Schmuck nem írta le, hogy milyen hölgyet szeretne. Mert a hirdetés – a bulvársajtó szerint segélykiáltás – szövege mindössze ennyi: Nem éppen szomorú természetű, 30 év múlva szépkorú férfi feleséget keres. „Kis” Schmuck jeligére, e-mail cím: idealisferjjelolt@gmail.com.

Ennél még Dolák-Saly Róbert néhány évvel ezelőtti jelenete is többet mond. Legalább egyértelmű. Mert félő, hogy a jó Andor csak unatkozik és kihasználja a nyári uborkaszezont, hogy ismét a figyelem középpontjába kerüljön. 

 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28840/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Waldmann 2016-07-23 15:56:40
Ahhoz farok is kellene nem csak háj meg jopofizás
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?