Blogolj!

Sosem fogyunk ki a hazaárulókból?


Szomorú vonása a magyar történelemnek, hogy a török, a német, az orosz mindig talált hazaárulókat, nincs ez másképp napjainkban sem. Most migránsok kényszerbetelepítése, és az ahhoz kapcsolódó durva pénzügyi szankció mellé találtak renegátokat. szanyi tibor (MSZP), ujhelyi istván (MSZP), molnár csaba (DK), niedermüller péter (DK), jávor benedek (PM) és meszerics tamás (LMP) úgy érezték, most törleszthetnek azért, hogy a magyar emberek 2010-ben és 2014-ben elküldték őket a vérbe.

Múlt héten az Európai Parlament (EP) strassbourgi ülésén a magyar baloldali pártok valamennyi EP-képviselője „határozott és büszke igennel szavazott” (copyright Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselő) arra az előterjesztésre, mely szerint a kényszerbetelepítésre nemet mondó tagországokat pénzügyi szankciókkal sújthatja az EU.

Miközben jól tudja mindenki ebben az országban, a fanatikus balliberálisokon kívül a magyar polgárok elsöprő többségének világos és egyértelmű az álláspontja: nemet mondanak a kényszerbetelepítésre

Azt pedig felháborítónak tartják, hogy az Európai Unió különböző intézményei azon gondolkodnak, hogy pénzügyi büntető szankciókat érvényesítsenek a migrációs őrültségben részt nem vállaló tagállamokkal szemben.

A magyar baloldali pártok európai parlamenti képviselői nem védték meg a magyar polgárokat, az ország érdekei ellen szavaztak. Olyan felháborító döntést hoztak, amellyel minden jóakaratú magyar polgárt hátba támadtak.

Az előterjesztést az EP baloldali pártjai nyújtották be az unió hétéves keretköltségvetését félidőben felülvizsgáló mechanizmus kapcsán. Az uniós egyeztetési folyamatok során a baloldali képviselőknek többször módjukban állt kiállni saját hazájuk mellett, de ezt elmulasztották.

Pontosabban, szó sincs mulasztásról, hiszen már előre letették a voksukat a hazaárulás mellett.

Eme jeles cselekedetet emelt fejjel, kidüllesztett mellkassal, büszkén tették meg.

Igen, ez a hat alak a kényszerbetelepítés mellett van, és az ezt elutasító EU-s tagországok pénzügyi megbüntetése mellett áll.

Az októberi szavazáson Brüsszelen túl nekik is lehet üzenni, hogy sem a kényszerbetelepítésekből, sem a hazaárulókból nem kérünk.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28566/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
györgy 2016-07-14 10:57:50
Arcátlanság a hatalomhoz való közelebb kerülés ürügyén mindenre képesek még árulásra is .A nyelv elő a az erkölcs a sutba ,sumák népség.Kik ezek az emberek akik elárulják a hazájukat a hatalomért vívott harcban.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?