Blogolj!

Ötvennégy

József

Nem, nem az Aranycsapat elvesztett vébédöntőjéről írunk, a német gyáriparosok szervezetének adatai szerint a Németországba érkezett kétmillió migránsból ötvennégyen álltak sikeresen munkába.

Ez tulajdonképpen nem meglepetés, de kik hitették el a német gyárosokkal azt az esztelenséget, hogy ezek jelentős részben analfabéta, vagy muzulmán országokban szocializálódott emberek enyhítik a gazdaság meglévő munkaerőhiányát – amikor egy német ismerősöm is azt mondta, hogy szerinte még a francia vendégmunkásnak is kihívást jelentene egy német gyárban zajló precíz, nagy munkafegyelmet követelő termelés?

A Daimler vezetői korábban úgy nyilatkoztak, hogy óriási lehetőség előtt áll Németország, hiszen sok lesz a fiatal, motivált munkaerő.

Hát ez a fiatal, motivált munkaerő leginkább a német nőket molesztálja, de ez sem újdonság annak, aki már járt arab országokban és látta, milyen tekintettel nézik a férfiak az európai nőket.

A Volkswagen vezetői is úgy nyilatkoztak korábban, ki kell használni a menekültekben rejlő potenciált, és ezért a bölcs, előrelátó gondolkodásukért ők is megérdemlik a Mohó és Tudatlan Barmok kitüntetést.

Mert a magas fiatalkori munkanélküliségben szenvedő dél-európai országok fiataljain spórolni akartak, úgy voltak vele, egy iraki, vagy szír olcsóbb lesz, mint a spanyol, vagy a görög vendégmunkás.

Olcsó húsnak tényleg híg a leve.

Öt migránsból négy ráadásul semmilyen képzettséggel nem rendelkezik, az átlagos bevándorló csupán 8 általánost végzett, amely körülbelül 6 osztálynak felel meg itt Európában.

De ebben a blogban is számtalan esetben szó volt róla, a migránsok jelentős része nem dolgozni jött Európába, ők csak belecsöppennének a német életszínvonalba, szépen elüldögélnének a kávézókban, szívnák a vízipipájukat, néha megfogdosnak egy-két német nőt.

Eddig a német tudatlanságról és most jöjjön az aljasság.

Ezt a képzetlen, integrálhatatlan tömeget Merkelék most már ráborítanák, rázúdítanák Európára.

Ezért az októberi kvótaszavazás arról is szól, hogy a németek egyék meg, amit főztek, az ötvennégy migránst pedig dugják fel a fenekükbe.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28495/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?