Blogolj!

Barbie Jugned a Pride-on! 

József

Ahogy arról már a minap értekeztem a Pride-on vonuló melegek egy kicsit sem toleránsak, mert miközben elvárják, hogy őket mindenki fogadja el, ők konkrétan az istenhívők ellen hangolnak. 

Arra, amit ma kaptunk, nagyon nehéz szavakat találni. A Népszava – ismerjük a régi mondást: Aki nem vesz Népszavát, kapja be a pék fa....! – közölt egy olyan képet, amit értelmezni is nehéz, de próbájuk meg elemezni. 

Fotó: nepszava.hu

A kamionon felül – balról jobbra – Tarlós István főpolgármester, Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László házelnök és Áder János köztársasági elnök papírportréja látható. Alattuk a zászlók, a melegleplek. Elöl jobbra pedig egy rózsaszín egyenruhába öltözött, Hitler bajuszt viselő férfi. Vagy nő. Vagy egyik sem. Esetleg mindkettő. Ezt innen nehéz eldönteni. Mondjuk mindegy is. A rózsaszín nácinak öltözött Barbie Jugend a jobb keze középső úját mutatja az előbb említett urak felé. A bal kezében egy másik meleglepel. A háta mögött sok-sok karton – nyilván – meleg víz. 

Szeretném felhívni a különböző jogvédő egyesületek figyelmét arra, hogy a 2016-os Budapest Pride-on egy Hitler hasonmás, mutogatott be a heteró figuráknak. Ez meglátásom szerint félelemkeltő! Egyben kirekesztő is! Sőt maga a gyűlölet orkán!

Felszólítom a jogvédőket, hogy erre a pink nácira azonnal csapjanak le! Kezdeményezzenek ellene eljárást, állítsák szégyenpadra, mondják ki, hogy kirekesztő, antiszemita, náci! 

Komolyan el sem hiszem, amit látok! Nácinak öltözött homoszexuális! Komolyan hol tart a világ? Hitlerbajuszt pingál magára egy meleg? Azt hiszi, hogy csak azért, mert homoszexuális rá nem lehet azt mondani, hogy náci?

Tudom, tudom, ha azt mondom rá, hogy náci, akkor majd jól feljelent, mert ő egy meleg ember, aki üldözött kisebbség. 

Rendben akkor nem mondom, hogy náci, de még azt sem, hogy meleg! 

Barbie Jugend – maradjunk enniyben.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28403/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?