Blogolj!

Sándor Mária elfut a kellemetlen kérdések elől

József

Már Sándor Mária sem a régi – mondjuk nem is valami új, de ez most mindegy. A feketeruhás nővér korábban még az iparikamerának is nyilatkozott, de most már válogat. Beszélni, beszél, de csak arról, amiről ő akar.

A PestiSrácok.hu szerette volna megtudni tőle, hogy miért nem tüntetett akkor, amikor a Gyurcsány-kormány bevezette a vizitdíjat, elvette a 13. havi fizetést, szűkítette az egészségügyi ellátórendszert, megszűntetett hat kórházat és 15 ezer ágyat, ezzel földönfutóvá tett számtalan egészségügyist, a kollégáit.

Sándor Mária azonban ezekre nem akart válaszolni. Gréczy Zsolt gidája – ahogy korábban írtuk az R-Go hozta össze Marikát és Zsoltit még fiatal korukban – nem politizál, őt csak az egészségügy érdekli. Pártsemlegesen nem válaszolt az említett kérdésekre.

Pedig nekem is lenne még néhány. Például az, hogy visszamegy-e ápolónőnek, most amikor soha sem látott mértékű bérfejlesztés következik az egészségügyben, amelyre összesen 100 milliárdot költ majd a kormány és 20 ezer orvost, valamint 80 ezer ápolót érint majd. Vagy az is érdekelne, hogy most amikor milliárdok folynak be az egészségügyi intézmények felújítására jobban érezné-e magát a munkahelyén, mint mondjuk 2010 előtt? Mondjuk az is érdekelne, hogy miből él, de ehhez azért valóban nem sok közöm van, ezért úgy tenném fel a kérdést, hogy Gyurcsányék tartják-e el?

Felesleges kérdések, úgysem ad rá választ Sándor Mária, aki egyre többször buktatja le magát. Ott volt az összeborulása Gréczyvel – a fene a gusztusukat –, most meg ez a kérdés szelektálás.

De nincs ezzel semmi baj. Mindenki arra válaszol és arról beszél, amire és amiről akar, de a baj az, hogy a fekete maca csak hülyíti a népet. Függetlenségről beszél, pedig közben nagyon nem az.

Már csak egy kérdés van vele kapcsoltban. Volt-e valaha független legalább egy percig, vagy egyenesen a DK kreálta a karaktert? Nekem van válaszom.

Gréczy Zsolt és Gyurcsány Ferenc fújja jó nagyra ezt a szép fekete politikai lufit, ám lassan kezd ereszteni és még csak az sem adatik majd meg neki, hogy nagy hanggal kidurranjon. Csendben fogy majd el belőle a levegő. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28379/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?