Blogolj!

dániel péter tehet egy szívességet – ha megengedjük

József

Dániel Péter már alig várta, hogy kiessen a magyar válogatott az Európa-bajnokságról. Alkotott is a belgák elleni vereség után:

A magyar fociválogatott simán kiesett az első komoly tétmeccsén ezen az EB-n... is. Annak ellenére, hogy az Orbán-kormány minden évben többet költött erre az egy sportra, mint a teljes magyar egészségügyre. Nem segített a magyar focistákon ez a temérdek, teljesen feleslegesen elköltött pénz és persze az antiszemita, homofób magyar szurkolók szégyenletes őrjöngése, neonáci karlendítései sem... A magyar csapat indulhat szépen hazafeléés focizhatnak majd tovább azokban a jórészt üresen tátongó luxus stadionokban, amelyek mára már az orbáni diktatúra groteszk jelképei lettek. Orbánék ezekből a felesleges stadionokból csak a jövőévben még 32 darabot építenek majd Magyarországon, az EU egyik legszegényebb országában, ahol már magyar állampolgárok tömegei nyomorognak és gyermekek százezrei éheznek... Dióhéjban ennyit a szánalmas magyar focihisztériáról.

Nem, csak azért sem fogok zsidózni te szerencsétlen idióta! Bár tudom, kéjesen várod, hogy ez megtörténjen. Az egészet azért csinálod, hogy valaki beszóljon egy antiszemitát és te meg nácizhass.

Nem teszem meg ezt a szívességet neked. Pedig te tehetnél egy szívességet. Az egész országnak. Bár talán senki nem lenne, aki megengedné neked. Sajnálom, hogy valaha is magyar állampolgár voltál. Magyar talán soha sem, mert ez az egész neked csak egy papír volt és egy plasztikkártya.

Nem érted ezt a nemzetet. Nem látod, hogy Csíkszeredától Brüsszelig büszkék a magyarok, még akkor is, ha kikaptunk vasárnap a világ egyik legjobb csapatától. És ne legyen benned reménység: senkinek sem számít a véleményed. Csak bosszantó, hogy ilyen szerencsétlen idióták, mint te magyarul írnak, de nem magyarul gondolkodnak.

Felbosszantottál, elérted a célod. Így most egy futballistát, Torghelle Sándort idézek neked: Menj haza és verd ki magadnak!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28219/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?