Blogolj!

Botkát már a sajátjai is elzavarták


Botka László pártpolitikusi lustasági együtthatója úgy tűnik, már a szoci pártküldötteknek is sok volt, így aztán elzavarták a pártparlament éléről az „örök reménységet”. Addig riszálta, kérette magát Szeged fura ura, amíg akkor, amikor már kötélnek állt volna, nem kértek belőle. Mint a juhász és farkasok meséjében. 

Sokszor kiáltott farkast Botka juhász és röhögött jót a népén – MSZP-tagság, MSZP-hű újságírók, véleményvezérek – amikor teljesen arcukat veszítve, esztelenül és értelmetlenül kérlelték, hogy álljon már a Gyurcsány által grammjaira vert posztkommunista formáció élére, de mint egy sarki bárcáshölgy, mindig kikacagta a kuncsaftot. Most, amikor fajsúlyosnak nevezhető vetélytársa akadt – ami nyilvánvaló jel volt arra, hogy nem kérnek tovább a szegedi polgármester nőies szeszélyeiből ­– rögvest emelte a tétet a mai kongresszuson és már miniszterelnök-jelöltként is el tudta volna magát képzelni.

Gondolta, ennyi elég lesz, az előre borítékolható bukta elkerüléséhez, most elhiszik, hogy Hiller személyében tényleg megjelent a farkas.

Hát, nem lett elég.

Tőlem a legtávolabb áll minden, ami a szocikhoz köthető, és ami náluk történt/történik, de ezúttal örömmel gratulálok, hogy volt bátorságuk, merszük kirúgni ezt a cristano ronaldoi magasságokban hisztis picsát. Párdon: „urat”.

Örömteli ez, mert azt jelzi: vannak még öntudatos szocik, akikkel nem lehet mindent lenyeletni. Így talán még annak is lesz apró esélye, hogy a Molnár Gyulával megjelenő valós Gyurcsány-veszélyt is elhárítják. Mert az a másik idióta, aki az MSZP vesztét okozhatja. Két év alatt sem Hiller, sem Molnár nem tud csodát tenni, 2018 valószínűleg kuka a szociknak. De reális esély nyílik arra, hogy 2022-re egy ütőképes, valóban – s nem csak nevében – baloldali, szociáldemokrata párttá váljanak.

Addig (2019) meg Botka kéjhölgynek marad a szépséges Szeged, ahol az eddigi kézi vezérléssel, a demokrácia csíráját is elfojtó diktatórikus módszereivel játszhatja kisded csákmátéskodását. S talán egyszer az egyetemi város polgárai is felébrednek és észreveszik, hogy SEMMI nem épült a városban, minden az enyészet martalékává válik. Mert Botka stílusára csak egyetlen példa: közepesnek sem nevezhető vízilabdás volt, akit emiatt az uszoda világában zrikáltak is rendesen. Reakció? Algyőnek van fedett uszodája, Szegednek (amely olimpiai bajnok úszót nevelt – Czene Attila -, számtalan búvárúszó világbajnoknak otthona, eredményes, nemzetközi porondon is szépen teljesítő pólócsapata van ­– NINCS.

Mert Botkát annak idején kicikizték.

Elég nőies reakció. Remélhetőleg a jobb sorsra érdemes városban nem tűrik tovább. És majd kiderül külön alkuja Martin Schultzcal migraügyben, majd kiderül az ingyenes parkolójegy mizéria és minden.

Mert Botka mától nem erős ember a szociknál. Egyszerű párttag.

Megérdemelte.  

Címkék: Botka László
5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28191/pics/lead_800x600.jpeg
Botka László
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Andy 2016-06-27 10:07:16
Jobb lenne nekik,ha a komcsi vezetők visszafognák magukat a Soros- és muszlim seggnyalással,mert a tagság nem vevő rá.Buta,sötét emberek,de ennyit felfognak.Ők nem kapnak érte pénzt,mint Fletoék.
Válaszolok
Andy válasza: László bejegyzésére 2016-06-27 10:04:45
Az egyetemek tiszta bolsik!Az a baj!
Válaszolok
Andy 2016-06-27 10:03:54
A Csillag vezérkara már kezdheti csináltatni a csíkost King-Kongra,mert akkor nem kellesz kapkodni extra méretért.
Válaszolok
Attila 2016-06-26 10:55:15
ez a gyökér képes lett volna Szegedre sáskákat betelepíteni .... ,,, milyen ember ez ?
Válaszolok
László 2016-06-25 20:23:57
Hatalmas írás! Minden betű ütős,ezzel a kloáka nyílással kapcsolatban. Csoda,hogy Szeged megtűri ezt az ipari barmot. Pedig hát azt a gyönyörű szép múlttal bíró várost nem olyan idiótának kellene vezetni ,mint ez a szerencsétlen,-Martin Schultz kegyeit migráns ügyben kereső Botka. Bár,ha azt vesszük Martin Schultz sem egy eminens sz@rdarab. Illenek is egymáshoz. Szerintem a Szegediek meg fogják a grabancát és elzavarják a francba.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?