Blogolj!

Nácizzák a magyar szurkolókat

József

Várható volt, hogy egy idő után zavarja majd a nyugati liberális sajtót a magyar szurkolók tömege. Csak két meccset kellett várni és máris megkaptuk Angliából, hogy a magyar drukkerek huligánok, sőt nácik...

Az angol sajtó különösen egy fiatalemberre hívja fel a figyelmet, aki a szigetországi szurkolók szerint biztosan huligán, mert rá van tetoválva, sőt még náci is, mert felemelte a kezét. 

sportmindig.hu megtalálta Bana Attilát, aki Spanyolországan él immár tizennyolc éve. Ott lett háromszoros testépítő bajnok, valamint a madridi egyetem egyik tanára. A portálnak elmondta, hogy messze állnak tőle a náci eszmék és a homofóbia is. 

Ez persze különösebben nem érdekli sem a brit sajtót, sem pedig a francia újságírókat, hiszen ők most hangulatot akarnak kelteni a magyar szurkolók és úgy általában Magyarország körül. Egyre inkább úgy tűnik, hogy zavarunk. Nem szokás az Európa-bajnokságon az olyan megnyilvánulás sorozat, mint a magyar drukkereké. Szinte már nem EU-komform, hogy egy válogatott drukkerei összeállnak huszonötezren és énekelve, a csapatot és a hazájukat éltetve végig vonulnak egy-egy városon. Ez nem felel meg a globalizációs eszmének, ez nem egy olyan liberális dolog.

Bocsánat, hogy mi magyarok zavarunk, de úgy tűnik, hogy maradunk még egy darabig és minimum kétszer végig megyünk egy-egy városon. 

Éltetve a csapatunkat, a hazánkat, lengetve a magyar zászlókat. Ahogy azt egy szurkolói csoportnak kell. Tesszük mindezt úgy, hogy nagyon nagy többségben nem vagyunk nácik.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28093/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?