Blogolj!

Clinton, Merkel: Soros-kapcsolás

József

Soros György nem nyugszik. Az illegális bevándorlás legalizálásának élharcosa az amerikai elnökválasztási kampányt is befolyásolni akarja és minden követ, valamint dollárt (7 milliót!!!!) megmozgat azért, hogy Hillary Clinton legyen a győztes. Amennyiben a volt elnök neje lenne a befutó az Egyesült Államokban – komoly esély van rá –, akkor egy olyan világ jönne létre, amelyet két olyan politikus irányít, aki valami ördögi sugallattól vezérelve a keblére ölelne minden illegális bevándorlót, legyen az háború elöl menekülő, vagy éppen gátlástalan terrorista.

Európa legjelentősebb országát Angela Merkel, a „Willkommenskultur” édesanyja, az Egyesült Államokat pedig Hillary Clinton. Még mielőtt a feministák torkuk szakadtából elkezdenének  azzal vádolni, hogy a kancellárt és az elnökjelöltet, azért találom meg, mert nők, jegyezzük meg, hogy a férfi politikusok között is van hibbant bőséggel. Ez nem nemi kérdés. Bár kétségtelen, hogy világtörténetű jelentősége lenne annak, ha Európát és az USA-t egyszerre vezetné nő, de ez most teljesen másodlagos.

A fő gond a Soros-kapcsolás.

Mert ugye Clinton asszony kampányát Soros György támogatja (ahogy a Magyar Idők mai számából kiderül) – nem kicsit, nagyon. Ugyanaz az ember, aki jelentős pénzt fordít az úgynevezett humanitárius szervezetek szponzorálására, amelyek a migránsok utazását segítik. Többek között abban, hogy sétálgassanak az M1-esen, vagy éppen abban, hogy kiemelt élelmezést kapjanak, amelyet aztán vonatablakból dobálnak ki a peronra, vagy éppen utak mentén szórnak szét.

Sorosnak persze mindegy, hogy mi lesz az adománnyal. A lényeg az, hogy az illegális bevándorlók szabadon lézengjenek Európában. Ennek eredményeként – ez már talán Sorosnak is sok lehet – aztán robbantsanak Párizsban, Brüsszelben és ki tudja még hol.

A Soros-kapcsolat eredménye pedig nem lesz más, mint alku. Kétségünk sem lehet, ha Clinton asszony nyer, akkor Soros majd kér tőle valamit, mert ez politika, ez alkudozás. Hogy mi lesz a kívánság, azt persze még nem tudhatjuk, de félő, hogy benne lesznek az illegális bevándorlók.

És, ha ez megtörténik, akkor Soros lesz a kapcsolás Merkel és Clinton között.

 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/27428/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?