Blogolj!

Hála, Madrid!

József

Szörnyű, ami a Real Madriddal történik. Nem, nem az a legnagyobb baj, hogy a csapat csak a második lett a spanyol bajnokságban, hanem az, hogy a világ egyik legnagyobb klubja a migrációs válság közepébe került ismét.

16 halálos áldozata és 20 sérültje van annak a támadásnak, amit az ISIS fegyveresei indítottak egy Real Madrid-szurkolói klub ellen Irakban péntek reggel. A Bagdadtól 125 kilométerre északra található baladi klubban nagyjából 50 szurkoló tartózkodott a támadás idején.”

Rettenetes.

De nézzük mit is tett eddig a Real ebben a kérdésben.

Először is levette a keresztet a címeréről. Ez még egy 2014-es hír. A hátterében az áll, hogy a madridiak stratégiai megállapodást kötöttek az Abu-Dzabi Nemzeti Bankkal, amelynek a vezetőit zavarta, hogy a királyi gárda címerének a tetején egy kereszt van. Erre fogták magukat a spanyolok és retusálták az emblémát. Persze mindjárt hozzátették, hogy ezt a címert csak az arab világban használják majd. Na, de akkor is...

Arra is emlékezhetünk, hogy tavaly a magyar határon illegálisan átlépő Osama al Abd al Mohsent előbb buktatta az N1TV operatőre, majd amikor ebből az egészből világbotrány lett, akkor a jó fej Real Madrid fogadta a migránst és fiát, sőt a gyerek kísérte be az egyik meccsre Cristiano Ronaldót. Mohszenről kiderült, hogy hazájában futball-edző is volt, no meg azt is beszélték róla erősen, hogy az al-Kaida nevű terrorszervezet tagja volt.

Bocsánat, de nincs rá jobb szó: szegény, hülye Real Madrid...

Ez a hála, Madrid!

 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/27268/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?