Blogolj!

Dől a civilek migráns dominója

József

Kispályások vagyunk! A civileink azért nincsenek olyan nagy formában, mint a görögök. 

Mert mi van itt nálunk?

A Magyar Helsinki Bizottság, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület, a Társaság a Szabadságjogokért és a Migration Aid a saját jól felfogott érdekében segített az illegálisan ide tévedőknek abban, hogy a fejlett Nyugatra jussanak. A hírek szerint tették mindazt azért, mert Soros György főcivil ezt jelentős összeggel támogatta. A hülyének is megérte, hát még nekik!

Mondjuk én biztos nem sokat foglalkoztam volna azzal a migrával, aki a kezébe adott vizes palackot, vagy szendvicset azonnal visszadobta – emlékszünk még erre a képre ugye? A széthagyott ruha halmokra, az eldobált babakocsikra. Minden kép él a szemünk előtt és nem is nagyon felejtjük el. 

Na, de ez mind semmi ahhoz képest, ami Görögországban megy – a baj csak az, hogy ennek ránk és egész Európára is van hatása. 

Mint kiderült a görögöknél nem pusztán segítenek a civilek, hanem egyenesen hergelik, irányítják is az illegális bevándorlókat. Erről írt a csvm.blogstar.hu is "A görögök már gyűlölik a migra importőröket című bejegyzésében."

De nem értem a motivációt. Nem értem miért jó az a görög civileknek, vagy éppen Sorosnak, ha felhergeli a tömeget, amely aztán „idegállapotban” érkezik meg a magyar határ szélére, hogy kopogás helyett berúgja az Unió kapuját. 

Érdekes a görög helyzet. A civil szervezetek valami furcsa sugallat miatt irányítani akarják ezt az egész őrületet. Kicsit úgy tűnik, mintha afféle európai dominót építettek volna fel a civilek – Soros? –, aminek az a vége, hogy a migránsok kikötnek például Németországban, vagy Franciaországban. A görög civil a magyarhoz passzolja a migránsokat, a magyar az osztrákhoz, az meg a némethez, aki már maga is elhitte, hogy a „willkommenskultur” nagyon nagyon jó dolog. 

A baj csak az, hogy a dominó általában dől. A végén pedig egy sem marad állva. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/27108/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?