Blogolj!

Gáspár Győző: érdekes művész

József

„Gyerekek! Leszarom, hogy ki mit mond. Ezt már régen megtanulhatta volna mindenki. Amibe én belefogok, azt sikeresen végig viszem. Ha egyesek unatkoznak, menjenek az edzőterembe, és ott vezessék le a felesleges energiájukat, ne az én oldalamon.”

Világos beszéd ez nem?

Ezt maga Gáspár Győző írta – valószínűleg nem ő volt, hiszen ezek értelmese magyar mondatok, amiket kimondani sem nagyon tud, nemhogy képernyőre vetni – a Facebook-oldalára, miután megnyerte a Fitbalance nevű rendezvény Fitman kategóriáját.

Valóban sokat fogyott. Ez tény. Mondjuk ettől még nem fitt, maximum sovány, de Gebeember kategória nem volt, így azt nem tudta megnyerni.

Vajon mikor szabadul meg végre a magyar média, a magyar társadalom a Gáspár Győző-jelenségtől? Ettől a rém egyszerű, oktalan, sötét, pénzhajhász embertől. Miért fontosabb az ma Magyarországon, hogy egy csekély teljesítményű (majdnem azt írtam, hogy csekély értelmű, de az ugye Micimackó, akinek több esze van) celeb lefogyott, mint az, hogy ugyanez az illető és a kedves neje több tízmilliónyi adót elcsalt? Ezért mondjuk felfüggesztett börtönt kapott a család, de erre meg aztán már végképp nem emlékszik senki.

De Gáspár Győző, egy ország romáinak és nyugdíjasainak a Győzikéje girnyó lett. Lehetett volna polgármester is néhány évvel ezelőtt, de azért ez ország nem hülye. Sőt!

Mindenesetre már most is igen komoly fogadások köttetnek azzal kapcsolatban, hogy Gáspár Győző milyen gyorsan lesz újra 120 kilo.

Teszek rá. Na nem tétet, hanem az egészre, csak ez szebb megfogalmazása annak, amit az érdekes művész közölt az oldalán. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/27024/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?