Blogolj!

A pofára esés aláírásai

József

A szervezetecske elnöke, Perre Galand, aki a belga szocialista párt tagjaként humanista

Arról van szó, hogy létezik egy európai polgári kezdeményezés elnevezésű eljárási lehetőség, amely révén egy tagállam bizonyos szavazati jogosultságait felfüggeszthetik. Az eljárás többlépcsős, bonyolult.

Először is az Európai Bizottságnak a kezdeményezést jegyzékbe kell vennie. Ezt az európai szocik, liberálisok, zöldek és hasonló kenyérpusztítók tavaly ősszel még a maguk demokratikus módján megoldották, volt egy ülése a biztosok kollégiumának, ahonnét Navracsics Tibor, magyar uniós biztos igazoltan volt távol, jóval korábban bejelentette a kérdéses napot…

Aztán a szervezetecske idén januárban elkezdte az aláírásgyűjtést, amelynek során összesen legalább egymillió európai polgárnak kell egyetértését nyilvánítania, legalább hét tagországból. Itt nagyjából el is halt a dolog, hiszen április vége felé járunk, és olyan kevés aláírást gyűjtöttek össze, hogy közzé sem merik tenni.

Ha esetleg, netán, mégis lenne egymillió aláírás, történt már ilyen az európai polgári kezdeményezések során, a brüsszeli bizottság három hónapon belül érdemben megvizsgálja a kezdeményezést. Az abban foglalt követelésnek nem kell szükségszerűen eleget tennie: állást foglalhat úgy is, hogy részletesen megindokolja, miért nem látja szükségesnek a kezdeményezésben megfogalmazott lépéseket és így tovább és így tovább.

A tengeri kígyóra emlékeztető bonyolult procedúrát azért nem érdemes tovább ismertetni, mert az eddigi összes ilyen kezdeményezésnek semmilyen foganatja nem volt.

A több mint félszáz ügyből három 2012-es ügy jutott át a többkörös rendszeren, ez annyit jelent, hogy az Európai Bizottság mondott rá valamit. Az egyik az emberi embrió méltóságáról szólt, a másik az állatkísérletekről, a harmadik a tiszta ivóvíz kapcsán indult. A biztosság ennek kapcsán válaszolt a kezdeményezőknek, ám ezen kívül érdemben, jó brüsszeli technokrata módra, semmit sem tett.

Szóval menjünk vissza odáig, hogy az Európai Humanista Föderációban el sem merik mondani az eddig összegyűjtött aláírások számát. Szerintük ennek az az oka, hogy az európai országokban félnek a magyar kormánytól, amely nyilvánvalóan borzalmasan keresztbe tehet egy norvég, holland, portugál vagy litván állampolgárnak.

Az ezt lenyilatkozó címeres ökör neve Marc Soignet, a szervezet kommunikációs vezetője, de továbbmegy, mert szerinte csak Magyarországon félnek ám igazán az emberek.

Igen, kedves Monsieur Soignet, mi annyira félünk itt Magyarországon, hogy egyes szarháziak a diktátor hungarocellből készült szobrát végig hurcolják a városon, azt teátrálisan ledöntik, a leszakadt hungarocell-fejbe belerúgnak, és a virtuális lincselés elkövetőire nem rohad rá a műanyaglakat.

Maradjunk annyiban, egy virtigli diktátor, mint például Kim Dzsong Un a kutyáival tépette volna szét a sültbolond Pityinger-Dopemant.

Magyarországon annyira félnek az emberek, hogy tüntetni sem mernek elmenni. A balliberális média is retteg, ezért nap, mint nap útszéli hangon uszít, no, nem csupán a kormány és Orbán Viktor ellen, hanem a miniszterelnök családja, gyerekei ellen is…

Ennek az Európai Humanista Föderációnak év végéig van ideje, hogy féket vegyen a rettegésén, és találjon egymillió remegő, ám hősiesen mégis aláíró európai polgárt. Végül is sok szélsőbaloldali, kommunista, marxista, anarchista, liberális partnerszervezete van, utóbbiakban ráadásul az a közös, hogy Soros György és csapata tömi őket pénzzel, ha összekapják magukat, elvileg…

Ráadásul az eddigi kudarcok miatt azt pedzegetik, talán Lengyelország ellen is aláírásokat kezdenek gyűjteni, összekapcsolják a hazánk elleni aláírásgyűjtéssel, és ily módon a két keresztény országot talán pellengérre állíthatják…

Ezek az európai humanisták a végén a kontinens muszlim gettóiban gyűjtenek majd aláírásokat, ott jó páran gyűlölik a keresztényeket, a kereszténységet.

Csak ott hibázhat a számítás, hogy azokon a helyeken pont az ilyen humanistákkal kezdik a sort…

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/26887/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?