Blogolj!

A POLGÁRMESTEREK NEM KÉRNEK A KVÓTÁBÓL

József

Sajnos az uniós döntéshozók egy része teljesen elvesztette a realitás érzékét és továbbra is kitart a menekültek kvóta szerinti szétosztása mellett, amelynek következtében Magyarországra is ezres nagyságrendben telepítenének bevándorlókat. Természetesen mindezt a magyar parlament, az önkormányzatok, a helyi lakosok megkérdezése, jóváhagyása nélkül.

Ezt az őrületet megelőzendő Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az elmúlt napokban levélben fordult a polgármester kollégáihoz, hogy hozzanak határozatot a kormány "kényszerbetelepítés-ellenes" fellépésének támogatására, és azokat juttassák el a szövetséghez, hogy megalakulhasson a „magyar városok és falvak kényszerbetelepítés elleni fúziója, szövetsége".

A tömeges betelepítéssel a magyarországi falvaknak, városoknak számukra eddig ismeretlen jelenségekkel kellene szembenézniük, az veszélyeztetné mindennapjaikat, kultúrájukat, biztonságukat. Ráadásul az eddigi nyugat-európai tapasztalatok szerint – elég csak a kölni eseményekre gondolni – az integrációs kísérletek rendre kudarcba fulladtak, és az addig összetartó közösségek is összeroppantak a nyomás alatt. Ezért kell mindent megtenni, hogy az EU helyezze hatályon kívül a döntését és ne kívülről határozzák meg, hogy Magyarországon kikkel kell együtt élnie a magyar embereknek.

Kaposvár polgármestere végezetül köszönetet mondott annak a 985 derék városvezetőnek, akik a településük képviselő-testületével már kiállt a kormány fellépése mellett. De jelezte, a harc ezzel még nem ért véget, hiszen még rengeteg feladat vár rájuk, amíg rábírják az Európai Uniót, hogy vonja vissza a döntését. Győzzön a józan ész!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/26652/pics/lead_800x600.jpg
Európai Unió,Kvóta,Szita Károly
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?