Blogolj!

AZ EGYENLÍTŐ ÖNGÓL


Orbán Gáspár társaival azt a bűncselekményt merte elkövetni, hogy egy videóban népszerűsítette a Felház, nevű egyetemistáknak szóló szervezetet, ahol a fiatalok felekezettől függetlenül összegyűlhetnek és imádkozhatnak. Nem fröcsögnek a testnedvek, nem kiskanálban melegítik a heroint, hanem aktív közösséget formálva értelmezik a hitélet alapjául szolgáló Bibliát, beszélgetnek (nem Viberrel)  és támaszt nyújtanak egymásnak. Nem ártanak senkinek, csak próbálnak egy szellemileg és erkölcsileg tiszta generációt építeni, ami stabil alapja lehet az előző rendszer béklyóit még mindig magán viselő Magyarországának. Sajnos lehet, hogy van akinek ez furcsa, ezért van szükség az ilyen kezdeményezésekre, hogy világítótoronyként mutassanak utat a közöny tengerében céltalanul hajózó fiataloknak. 

Visszatérve a béklyókra. Egy kifejezetten szép példány belőlük az Egyenlítő blog, amelyet a Jókai utcában bányászott acélból formáltak idegen kezek. Hogy ugyan mi a bajuk a Felházzal? Nyilvánvalóan a félelem. A félelem attól, hogy felnő egy erkölcsileg tiszta generáció, amely pontosan az ilyen elvtelen, politikai alapú prostitúció ellenében határozza meg magát, amely lemossa majd az előző rendszer összes ittmaradt, makacs, rászáradt szennyeződését. És az egyenlítő sem lesz majd kivétel. Sem az idegen kezek.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/26612/pics/lead_800x600.jpg
Egyenlítőblog,Felház,Orbán Gáspár
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
jurakkata 2016-04-17 14:53:26
Vannak emberek, akik inkább a szívükre hallgatnak. Akiket nem lehet megvenni, megfélemlíteni.
Ők azok, akik erősek és nem félnek szemben úszni az árral...akiket néha lehúz egy örvény, de valamilyen különleges erő által mégiscsak kiúsznak a partra.
Mert ők azok, akiknek hite van.
És akinek hite van, mindene van.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?