Blogolj!

Szegedi demokrácia: "Menjetek ki a hóra és intézzétek el..."

József

Nem kell messzire menni ahhoz, hogy kiderüljön, miért is tart ott az MSZP ahol. Vagyis sehol. Csak Szegedig kell ellátni ahhoz, hogy megtudjuk mi az oka annak, hogy mára törpe baloldali formáció lett az egykori állampártból kormányzópártból.

Arrogancia, nemtörődömség, szociális érzéketlenség (értik a magyar szocialista, de szociálisan annyira figyelmes, mint egy zsák szög...) jellemzi ezt a formációt.

Történt, hogy Szegeden (Botka László városában, emlékeznek, ő az a polgármester, aki még akkor sem vette észre az illegális bevándorlókat, amikor azok fel alá sétáltak a főutcában...) összeült a pénzügyi bizottság. A testület üléséről a szegedma.hu hozott nyilvánosságra egy videót.

Van ebben kérem minden, ami megcsúfolja a demokráciát. A tanácskozáson megjelentek a Cserepes sori piac elégedetlen kereskedői, ám nemhogy ők, de még a jogi képviselőjük sem kaphatott szót, mert a bizottság baloldali tagjai nem szavazták meg, hogy szóhoz jusson. Aztán az napirendre sem került, hogy tárgyaljanak a balosokhoz bekötött piacigazgató visszahívásáról. De az is megesett, hogy egy szocialista előbb megszavazta, hogy szót kapjon a kereskedők képviselője, majd levette a kezét. Vicc.

Ha Szegeden, így működik a bizottsági munka, akkor ez a város bizony nagy bajban van.

Arról, hogy az Együtt alpolgármestere, mit gondol a szegediekről, mindent megtudhatunk, amikor azt látjuk, hogy a „politikus” papírrepülőt hajtogat a kereskedők beadványából.

Az ügyről mindent elmond, hogy a szegedi piacot működtető Kft. ügyvezetője szerint az alkalmas az ő posztjára, aki a cég nevében áfás számlát állít ki, annak ellenére, hogy a vállalkozás nem tartozik az áfa-körbe.

És az igazi szocialista megoldás a videó végén: „Menjetek ki a hóra aztán intézzétek el.”

Bravó! Szegedi demokrácia, 2016...

Íme a szegedma.hu videója. Tanulságos. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/26555/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?