Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

A kisujjában van

József

Az megvan, amikor egy illető, aki munkahelyi baleset során elveszítette a gyűrűs és a kisujjának két-két ujjpercét, bemegy a kocsmába, felemeli a kezét majd felkiállt: „Kérek három korsó sört és két rövidet!”

Ez jutott eszembe arról, hogy Hiszékeny Dezső (nomen est omen) az MSZP országgyűlési képviselőjének ügyvédje a következő védekezést adta elő az ellene folyó perben „bal kezével viszont bizonyosan nem mutathatott ötöt a vádlott, hiszen egy sportsérülés miatt a kisujját nem is tudja teljesen kinyújtani.”

Sportsérülés. Értem. 

Tegyük hozzá Hiszékeny Dezső valóban sportol. Kapus. Aki kicsit járatos az öltözők világában az tudja, hogy a kapusok flúgosak. Nem kicsit. Nagyon. 

Amúgy miért tenné ki magát valaki annak, hogy beáll a vonal elé és várja, hogy aki szembejön, izomból megküldje egy labdával. Kell valami kis becsípődése legyen. 

Na most ugye Hiszékeny Dezső nem tud ötöt mutatni a bal kezével. Védeni azért még tud, legalábbis az MLSZ 2015. október 30-án készült jegyzőkönyve szerint ekkor még az MTK old boys csapatában ő volt a kapus. Mondjuk kapott is egy hetest.

Otthon amikor megkérdezték, hogy hány gólt kapott, akkor azt hitték, hogy hatot, mert ugye a kisujj… 

(főoldali fotó: index.hu)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/26384/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?