Blogolj!

Célpont lettünk...

József

Az origo.hu idézi a Klubrádió honlapját, amely beszámol az Iszlám Állam legújabb fenyegetéséről. 

Az Iszlám Állam sajtócégének felhívása úgy fogalmaz: ma Brüsszel, holnap Portugália és Magyarország is lehet célpont. Egy szakértő szerint utóbbi két államot azért említették, hogy nyomatékosítsák: egyetlen európai ország vagy főváros sincs biztonságban az ISIS támadásaitól.”

Forgatja az ember a szavakat. „Magyarország is lehet célpont.”

Tudjuk, de talán nem hisszük. 

Most akkor mi van, illetve mi legyen? 

Féljünk? 

Azt talán ne, de legyünk óvatosak. Nyilván nem mi vagyunk az elsőszámú célpont. Az ISIS „rajongói” sem ránk szavaztak, amikor arról kérdezték őket az interneten a terroristák, hogy melyik nemzet színeit vegye fel legközelebb az Eiffel-torony – Anglia, Egyesült Államok, Oroszország volt a dobogósok sorrendje. 

Hogy fenyegetettségben él Európa tudjuk. Ennek a sötét felhőnek az árnyéka ránk is vetül. Még akkor is, ha a határozott fellépésnek köszönhetően nálunk nem flangálnak szabadon illegális bevándorlóknak álcázott terroristák. Viszont, aki már Németországban van, az szabadon átugorhat hozzánk, ahogy a belgiumi robbantók egyike és a párizsi terror résztvevője is járt nálunk, amikor még nem állt a kerítés. 

A fene vigye az egészet már!

Komolyan nem tudják mivel szórakoznak a „Willkommens kultur” rajongói? 

Tudom, hogyne tudnám, hogy vannak olyan emberek a migránsok között, akik valóban a háború elől menekülnek. 

De azt is vegye már mindenki tudomásul, hogy bűnözők, bocsánat annál is rosszabbak, terroristák is akadnak köztük szép számmal. Olyan illetők (már majdnem azt írtam, hogy emberek), akiket arra képeztek ki, hogy felrobbantsanak  reptereket, metrókat, stadionokat és, hogy frászban tartsanak minket. 

Hogy fenyegessék Európát, sőt immár Magyarországot is.r

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/26185/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?